kujawsko-pomorski NFZ

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
amorelka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 cze 2014 09:03
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

kujawsko-pomorski NFZ

Post autor: amorelka »

Może jest na tym forum ktoś z kujawsko-pomorskiego? Od września 2012 czekam na sanatorium, minęło już 18 miesięcy, wniosek jeszcze nie został przekazany do weryfikacji, w kolejce jestem 4531 i czekam,czekam i czekam.....Wiem, że po wysłaniu wniosku do weryfikacji też się czeka kilka miesięcy by wrócić na listę, w przypadku mojej znajomej mija trzeci miesiąc od weryfikacji i nic. Jakie macie doświadczenia z kolejką do sanatorium?
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: kujawsko-pomorski NFZ

Post autor: malgorzatas »

amorelka pisze:Może jest na tym forum ktoś z kujawsko-pomorskiego? Od września 2012 czekam na sanatorium, minęło już 18 miesięcy, wniosek jeszcze nie został przekazany do weryfikacji, w kolejce jestem 4531 i czekam,czekam i czekam.....Wiem, że po wysłaniu wniosku do weryfikacji też się czeka kilka miesięcy by wrócić na listę, w przypadku mojej znajomej mija trzeci miesiąc od weryfikacji i nic. Jakie macie doświadczenia z kolejką do sanatorium?
Witaj na forum amorelka :kwiat: a może prościej jest jechać albo zadzwonić i sie zapytać..będziesz miała informacje z pierwszej ręki..po weryfikacji możesz jechać juz ze zwrotów..jak bedzie tobie termin i miejscowość odpowiadała..pozdrawiam Goska :kwiat:
amorelka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 cze 2014 09:03
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: amorelka »

Tak trzeba będzie zrobić :) czas weryfikacji trochę mnie przeraża ale bez tego nic nie uda się załatwić :) Mało osób z kujawsko-pomorskiego tu zagląda abo nikt nie ma ochoty poklikać ;) Bardzo dziękuję za info. Pozdrawiam cieplutko (też mam na imię Małgośka ) :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

amorelka pisze:Tak trzeba będzie zrobić :) czas weryfikacji trochę mnie przeraża ale bez tego nic nie uda się załatwić :) Mało osób z kujawsko-pomorskiego tu zagląda abo nikt nie ma ochoty poklikać ;) Bardzo dziękuję za info. Pozdrawiam cieplutko (też mam na imię Małgośka ) :D
No to witaj na forum..baw sie dobrze..i zrob tak jak napisałam..to zawsze sa informację sprawdzone ;) piszesz że malo ludzi zaglada..kochana to zależy..od pory i wyjazdów..czasem tłok czasem postój..ale tez nie wszyscy co jada do sanatorium sie logują..maja informację od znajomych,juz nie raz byli w sanatorium i dlatego tobie sie wydaje ze nas malo...ale zapewniam ciebie..jest tutaj cała Polska :kwiat: tylko czytaj codzienne wpisy..pozdrawiam..i milo mi imienniczko :serce: :serce:
aga72
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 cze 2014 13:11
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: aga72 »

amorelka pisze:Może jest na tym forum ktoś z kujawsko-pomorskiego? Od września 2012 czekam na sanatorium, minęło już 18 miesięcy, wniosek jeszcze nie został przekazany do weryfikacji, w kolejce jestem 4531 i czekam,czekam i czekam.....Wiem, że po wysłaniu wniosku do weryfikacji też się czeka kilka miesięcy by wrócić na listę, w przypadku mojej znajomej mija trzeci miesiąc od weryfikacji i nic. Jakie macie doświadczenia z kolejką do sanatorium?
Witaj amorelka. Ja też złożyłam wniosek we wrześniu 2012. Niedawno moje papiery poszły do weryfikacji, a dosłownie po tygodniu dostałam list z terminem i miejscem leczenia. Jadę za miesiąc. Cierpliwości, na pewno wkrótce także dostaniesz zawiadomienie. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No widziasz amolerlka :kwiat: juz masz odpowiedź,tylko czekaj cierpliwie ;) teraz to juz bedzie lepiej..wniosek do weryfikacji i wyjazd,czego tobie zycze jak najszybciej :kwiat:aczkolwiek zadzwoń zeby troche ponaglic i przyspieszyć sprawę ;) ;)
ODPOWIEDZ