Jantar-Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
josaja4
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 18 maja 2014 19:59
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Jantar-Sobieszewo

Post autor: josaja4 »

Justi pisze:Hej :)
Do września i października jeszcze daleko ;)
Ja wybieram się 28 czerwca i na pewno, jak tylko znajdę dostęp do netu w Jantarze, dam Wam znać, co i jak ;)
A teraz cieszcie się zbliżającym latem, długimi dniami, pięknymi wschodami i zachodami słońca, które świeci dla nas :)
POzdrawiam :)
Czekam na relacje, oraz życzę pięknych wschodów i zachodów nad morzem;)
Awatar użytkownika
Justi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2014 09:22
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: Justi »

Dzięki Josaja4. Mam nadzieję, że nie będę się delektowała tymi wschodami i zachodami słońca sama :roll:
W dalszym ciągu czekam na kogoś.... kto jedzie z Olsztyna w moim terminie ;)
Alachen12
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 cze 2014 09:49

Post autor: Alachen12 »

Dobry wieczór Justi
Czas naszego wyjazdu się zbliża szybko... Myślę, że będzie dobrze, piękne miejsce, lato a o nastroje sami zadbamy.
Dobrej nocki, Pozdrawiam i
Awatar użytkownika
Justi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzień dobry :kwiat:
Pobudka Śpiochy :)
W końcu słońce budzi mnie:) A raczej to ja oczekiwałam aż pojawi się na nieboskłonie :) O 4-tej zrobiłam sobie kawkę, dopadłam deski do prasowania... i kilka bluzek koszulowych udało mi się okiełznąć... ;)
Nawet walizę wyciągnęłam by zobaczyć w jakim jest stanie... Hm... nie wiem czy się nie rozleci po drodze do Sobieszewa...hahahahah :D

Alachen czy otrzymałaś ode mnie wiadomości na prywatną skrzynkę? Tam podałam swoje namiary (tel. + adres skrzynki e-mailowej).
Dzisiaj do pracy i .... 4 dni wolne :) Więc motywacja odpowiednia by być dla wszystkich wokół Happy :)
Miłego dnia sobie i Wam życzę :)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Witam Wszystkich :D , widzę Justi, że z Ciebie naprawdę ranny ptaszek :D .A ja ponawiam prośbę i propozycję wspólnej podróży do Sobieszewa :) (zawsze to raźniej, prawda?) :D . Przypominam , jadę z Sieradza i mam wolne miejsca w autku :) . Jeszcze raz miłego , słonecznego i udanego dnia życzę :kwiat: . Słoneczko na niebie jest więc ciepełko będzie, a reszta....? od nas zależy, ;) tak więc będzie i miły i udany :D :) :kwiat: Pozdrawiam ciepło :kwiat:
elik-1958
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2014 14:05

Post autor: elik-1958 »

Witam wszystkie ranne ptaszki :) O matko dziewczyny , o tak wczesnej porze wstać , podziwiam was :o . Ja zazwyczaj wieczorem ciuchy przygotowuje , rano lubię długo spać :D . Zazdroszczę ,że nie długo będziecie na miejscu, to nic pocieszam się ,że ja również doczekam się :) U mnie z oknem piękne słoneczko, cieplutko. Musze się obudzi , jestem w pracy ;) , a tu kawka stygnie :lol: . Nic przed demna pełen dzień wrażeń, muszę być sprawna (mam dzisiaj imieniny :oops: ). Pa do usłyszenia, miłego dnia wszystkim :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Justi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

elik-1958 pisze:Witam wszystkie ranne ptaszki :) O matko dziewczyny , o tak wczesnej porze wstać , podziwiam was :o . Ja zazwyczaj wieczorem ciuchy przygotowuje , rano lubię długo spać :D . Zazdroszczę ,że nie długo będziecie na miejscu, to nic pocieszam się ,że ja również doczekam się :) U mnie z oknem piękne słoneczko, cieplutko. Musze się obudzi , jestem w pracy ;) , a tu kawka stygnie :lol: . Nic przed demna pełen dzień wrażeń, muszę być sprawna (mam dzisiaj imieniny :oops: ). Pa do usłyszenia, miłego dnia wszystkim :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Hej :)
"Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje " ;) Nie wnikam co, ale... ;) :)
Marek? Wszystkiego najlepszego zatem, dużo dużo zdrowia i pogody ducha, a reszta przyjdzie sama ;) :kwiat:
elik-1958
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuję Justi :) Czasami rano też się coś przytrafi, nie trzeba tracić nadziei :!: , wprawdzie nadzieja jest matka głupich, aczkolwiek bez niej nie da się żyć :) Pozdrawiam cieplutko :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: asiulek »

elik-1958 pisze:Witam wszystkie ranne ptaszki :) O matko dziewczyny , o tak wczesnej porze wstać , podziwiam was :o . Ja zazwyczaj wieczorem ciuchy przygotowuje , rano lubię długo spać :D . Zazdroszczę ,że nie długo będziecie na miejscu, to nic pocieszam się ,że ja również doczekam się :) U mnie z oknem piękne słoneczko, cieplutko. Musze się obudzi , jestem w pracy ;) , a tu kawka stygnie :lol: . Nic przed demna pełen dzień wrażeń, muszę być sprawna (mam dzisiaj imieniny :oops: ). Pa do usłyszenia, miłego dnia wszystkim :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Wszystkiego naj, naj, najlepszego w tym szczególnym dniu :kwiat: :kwiat: , zdrówka, zdrówka a reszta sama przyjdzie. Oby spełniły Ci się najskrytsze marzenia Elik :D Gorąco pozdrawiam :serce:
elik-1958
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuję bardzo :oops: Tobie Asiulek tez wszystkiego, wszystkiego dobrego życzę :serce: :kwiat: . Dwa dni mnie nie będzie wyjeżdżam do córki, do usłyszenia w piątek :D . Pozdrawiam :P , miłego dnia :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ