Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Też żałuję, w ubiegłym roku jechałam tym samym autobusem pod koniec kwietnia i wszystkie miejsca były zajęte głównie przez kuracjuszy podróż była bardzo męcząca bo siedzenie było niewygodne ale warto się pomęczyć żeby później rozkoszować się urokami Krynicy do zobaczenia na miejscu
Hej, tomasz321,
czekamy na pierwsze Twoje wrażenia. Jak tam jest? Jaki dostałeś pokój ? O której lekarz ? I może najważniejsze, jaka pogoda w Krynicy pozdrawiam
tomasz321 pisze:Pogoda nawet fajna. Lekarz o 16.30 a pokój to 2 lokatora jeszcze mie widziałem ale jest bo walizka stoi. Malwina a ty dotarłas? Odezwij sie jak jestes
Tomasz szukaj mojej Wandeczki
gdzieś zaginęła dziewczyna
w tej Krynicy
Miłego Pobytu
Agnes pisze:Też żałuję, w ubiegłym roku jechałam tym samym autobusem pod koniec kwietnia i wszystkie miejsca były zajęte głównie przez kuracjuszy podróż była bardzo męcząca bo siedzenie było niewygodne ale warto się pomęczyć żeby później rozkoszować się urokami Krynicy do zobaczenia na miejscu
Agnes zobaczysz jaka będziesz zadowolona...tam nie można się nudzić chyba że na własne życzenie...od razu zakładam że bedzie wszystko na nie
Dziewczyny ja wyjeżdżam też nocnym Polskim Busem z Gdańska do Krakowa 27ego. A potem jeszcze busem do Krynicy. Długa i męcząca podróż przede mną. Ale fajnie że towarzystwo się zbiera. Agnes fajnie że jesteś w Wojskowym, słyszałam że tam jest super. Ja w Sanatorium nad Kryniczanką, spory kawałek od Ciebie. Ale myślę że się spotkamy. Dziewczyny a może umówimy się 28ego pod Nikiforem i jeszcze dobiją do nas Tomasz z drużyną?