Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
wakacje tuż tuż! MIX gdzie jedziemy? ja proponuje góry,morze mamy na co dzień.
p.s czemu nic nie piszesz? jesteś nadal na delegacji w warszawie? wracaj bo panie i panowie oczekują z utęsknieniem!
Jejku jejku ...niektórym morza za dużo -coś takiego !! a ja mam tak daleeeko do morza.Czekałam ..myślałam..sanatorium w górach dostałam-jaka szkoda że nie nad morzem.A urlop? jak dobrze pójdzie to ??? morze oczywiście