kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
forumowicz

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: forumowicz »

Jakie tutaj radości :roll: :lol: tak nie wiele potrzeba do szczęścia ,kopertkę z wymarzonym wyjazdem :) A wiecie co ? na moje miejsce w środku lata pojedzie też ktoś ze zwrotów :) Nie mogę jechać, musiałam oddać skierowanko po wielu miesiącach oczekiwania.Takie jest życie. :) Ale mam nadzieję na wyjazd mimo wszystko jak wszystko się uspokoi :?
Pozdrawiam szczęśliwców tych jadących już ;) i tych co czekają...czas szybko leci . :) :kwiat:
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Agnes »

medi pisze:Witam ,dziś prawdopodobnie dostanę pierwsze w życiu skierowanie do sanatorium z NFZ-tu ,podobno w mazowieckim czeka się już 2,5 roku ,prawda to :?: :o
Absolutnie się z tym stwierdzeniem nie zgadzam :!: też jadę pierwszy raz z nfz i skierowanie ze zwrotów otrzymałam po 9 miesiącach oczekiwania :lol: trzeba tylko znać przepisy i wiedzieć, że na pierwszy wyjazd nie trzeba czekać tylko po otrzymaniu numerka można prosić o zwrot :o w moim przypadku tak właśnie było ;) zatem kto pyta nie błądzi, tylko do Krynicy wyjeżdża :P pozdrawiam :kwiat:
jawa 53
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 gru 2013 07:17
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 2 razy

Post autor: jawa 53 »

Witam kolejkę ,chciałem sobie sprawdzić postęp a tu :o :? ,przerwa techniczna. :(
Miłego dnia i weekendu dla Wszystkich. :) :kwiat: