Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
-
Roberto 77
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 20 cze 2014 14:32
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 6
- Justi
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 cze 2014 09:22
-
beatta
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 21 cze 2014 21:07
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 0
- Justi
- Super Kuracjusz

- Justi
- Super Kuracjusz

Beatta a kiedy jedziesz? czyżby też 28 czerwca do Gdańska Sobieszewa?beatta pisze:Witam, rozpoczynam turnus 28.06. Przeszukałam forum i nie znalazłam informacji, czy należy zabrać ze sobą ręczniki, szlafrok, suszarkę do włosów. Może mi ktoś pomóc? Jadę po raz pierwszy, wybaczcie, jeśli to zbyt oczywiste pytanie. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
- Justi
- Super Kuracjusz

Szlafrok to chyba raczej jakiś letni, prawda? Bo te cieplejsze to trochę miejsc zajmują i ja nie wiem czy w ogóle uda mi się upchać wszystko do walizy...
Najważniejsze, że dużo a nawet bardzo dużo dobrego humoru można zabrać bo to nic nie waży i miejsca w walizkach nie zajmuje
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
Nika tyle cennych uwag a w pozycji pobyt w sanatorium widnieje "0" Wstydzisz się przyznać czy to tylko wirtualne pobyty? Piękny avatar.nika731207 pisze:Witajcie, ręczniki co prawda są na wyposażeniu, ale lepiej zabrać też swój, suszarka też niezbędna. Szlafrok to zależy czy używasz na co dzień. Mnie się nie przydał, chociaż w niektórych sanatoriach chodzi się na zabiegi ( kąpiele) w szlafroku. Zabierzcie kilka wieszaków na ubrania, bo zwykle jest ich mało i klamerki do suszenia bielizny. Dobrze też zabrać klapki basenowe żeby się nie ślizgały po mokrej podłodze, przydają się nie tylko na basenie ale też na kąpielach. Pamiętajcie też o ładowarkach a przede wszystkim o dokumentacji medycznej. Poza tym trzeba zabrać duuuużo dobrego humoru. Jeśli jeszcze macie jakieś pytania to pytajcie. Pozdrawiami miłego pakowania Wam życzę a potem pobytu.