witaj Beataa2702:-) w poniedzialek do lekarza i za pare dni jedziesz:-) mysle ze chodzi o swieze badania:-) po roku sie przedawniaja:-)Beataa2702 pisze:Witam wszystkich w weekendowy wieczorek... a mi dzisiaj NFZ sprawił niespodziankę zmienił mi status na....
Bieżący status: SKIEROWANIE DO UZUPEŁNIENIA - KONIECZNE UZUPEŁNIENIE DANYCH MEDYCZNYCH i pomyślałam sobieQ...a,ale mam pecha
, ja chyba zrezygnuje z tej dobroduszności NFZ - miłego weekendu
![]()
![]()
kolejka do sanatorium 2014 rok
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: kolejka do sanatorium 2014 rok
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Witam ,chcę jechać z mężem tak więc cud by był gdyby w jednym terminie dwa skierowania zwrócono ,ale ...będę pamiętaćAgnes pisze:Absolutnie się z tym stwierdzeniem nie zgadzammedi pisze:Witam ,dziś prawdopodobnie dostanę pierwsze w życiu skierowanie do sanatorium z NFZ-tu ,podobno w mazowieckim czeka się już 2,5 roku ,prawda to![]()
też jadę pierwszy raz z nfz i skierowanie ze zwrotów otrzymałam po 9 miesiącach oczekiwania
trzeba tylko znać przepisy i wiedzieć, że na pierwszy wyjazd nie trzeba czekać tylko po otrzymaniu numerka można prosić o zwrot
w moim przypadku tak właśnie było
zatem kto pyta nie błądzi, tylko do Krynicy wyjeżdża
pozdrawiam
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Witaj Małgosiumalgorzatas pisze:witaj Beataa2702:-) w poniedzialek do lekarza i za pare dni jedziesz:-) mysle ze chodzi o swieze badania:-) po roku sie przedawniaja:-)Beataa2702 pisze:Witam wszystkich w weekendowy wieczorek... a mi dzisiaj NFZ sprawił niespodziankę zmienił mi status na....
Bieżący status: SKIEROWANIE DO UZUPEŁNIENIA - KONIECZNE UZUPEŁNIENIE DANYCH MEDYCZNYCH i pomyślałam sobieQ...a,ale mam pecha
, ja chyba zrezygnuje z tej dobroduszności NFZ - miłego weekendu
![]()
![]()
albo rodzinny napisze ze dane. edyczne sa aktlalne:-) glowa do gory zobaczysz:-) nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo:-) dostaniesz termin i miejscowosc o jakij marzylas:-)
bedzie dobrze:-) pozdrawiam Goska:-) Oni czekaja tylko zebysdmy rezygnowali i sie poddawali:-)
- E w a
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 cze 2014 19:30
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 2
Jestem tu nowa i trochę zagubiona
Czekam cierpliwie w kolejce od roku (lubuski NFZ - reumatologia), startowałam z numerkiem 8600 a w tej chwili po 12 miesiącach moja kolejka przesunęła się na numerek 1080.
Mam dylemat czy w okresie letnim korzystać z UW, czy zostawić na wyjazd do sanatorium?
Może odezwie się ktoś z lubuskiego.
Pozdrawiam
Radziłabym poczekać ,bo skąd weźmiesz urlop gdy dostaniesz skierowanie.A może to być w niedługim czasie .Nie ważne skąd jesteś -tylko urlop wypoczynkowy wchodzi w rachubę.E w a pisze:Witam wszystkich serdecznie.
Jestem tu nowa i trochę zagubiona.
Czekam cierpliwie w kolejce od roku (lubuski NFZ - reumatologia), startowałam z numerkiem 8600 a w tej chwili po 12 miesiącach moja kolejka przesunęła się na numerek 1080.
Mam dylemat czy w okresie letnim korzystać z UW, czy zostawić na wyjazd do sanatorium?
Może odezwie się ktoś z lubuskiego.
Pozdrawiam
- E w a
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 cze 2014 19:30
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 2
Kiedyś (12 lat temu) lekarz mój wysłał mnie do sanatorium na chorobowym. No i nie było innych opłat poza klimatycznym.
-
Kasia - 79
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 28 wrz 2013 20:44
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 0
Nic z tego nie rozumiem,ten sam nfz i u ciebie spadek o 6 a u mnie o ok 60,a przez cały tydzień ok 400?!jawa 53 pisze:Jurek to tak jak u mnie, pół dnia była przerwa techniczna a spadek o 6.jurek777 pisze:Jak się czyta takie historie,to" jak żywo"przychodzą mi na myśl horrory Alfreda Hitchcocka_na początku jest żle,a wraz z upływem czasu bywa tylko gorzej.Na pocieszenie dodam ,że u mnie dzisiaj spadek o 1(słownie JEDEN)![]()
![]()
![]()
Robią jak chcą czy co?
Ja mam przed sobą jeszcze 44000 ale jak sobie pomyślę co przechodzicie to mnie strach ogarnia
Pozdrawiam
-
Beataa2702
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2014 21:22
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
-
jawa 53
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 24 gru 2013 07:17
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 8
Kasiu niezbadane są wyroki NFZ, są dni w których spada ponad 200 a zdarza się że przybywa.Kasia - 79 pisze:Nic z tego nie rozumiem,ten sam nfz i u ciebie spadek o 6 a u mnie o ok 60,a przez cały tydzień ok 400?!jawa 53 pisze: Jurek to tak jak u mnie, pół dnia była przerwa techniczna a spadek o 6.![]()
Robią jak chcą czy co?
Ja mam przed sobą jeszcze 44000 ale jak sobie pomyślę co przechodzicie to mnie strach ogarnia![]()
Pozdrawiam
-
iwcia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 15 mar 2012 13:55
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 4
Pozdrawiam serdecznie