Strój Ubranie na Dancing w sanatorium

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Strój Ubranie na Dancing w sanatorium

Post autor: Lewek »

Margotka, teraz lepiej specyfik na komary, ale bez zapachu, żeby nie przeszkadzał Maxowi ;)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

agalew pisze:Margotka, teraz lepiej specyfik na komary, ale bez zapachu, żeby nie przeszkadzał Maxowi ;)
On sam jak komar tylko taki podtuczony :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

margot pisze:
agalew pisze:Margotka, teraz lepiej specyfik na komary, ale bez zapachu, żeby nie przeszkadzał Maxowi ;)
On sam jak komar tylko taki podtuczony :twisted: :twisted: :twisted:[/quote

Czyli gryzie do krwi :?: :roll: :?: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Justi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2014 09:22
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Justi »

Ale...to podobno komarzyce kąszą do krwi... :lol:
Mrowka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lip 2013 16:06

Post autor: Mrowka »

eluunia pisze:Ostatnio jak wiecie miałam możliwość obserwowania ubioru towarzystwa bawiącego się na dansingach ..Moje spostrzeżenia .
Były dwa lokale w których nikogo nie widziałam w krótkich spodenkach ,sandałach tzw.luzie ..ale były i lokale gdzie panowała wolna amerykanka :roll:
I tak sobie myślę sobota ...wieczór ...stół pięknie nakryty ..wokół kwiaty ...czy dobrze czułabym się w dżinsach,chyba nie :oops: chyba jestem starej daty ;)

Eluuniu chyba nie Ty jedna .Znam wiele osób ,które myślą podobnie jak Ty .Pozdrawiam i życzę miłego poniedziałkowego wieczoru. : :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Justi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 cze 2014 09:22
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: Justi »

Eluunia ja podobnie myślę. Taki wystrój i kolacja... zobowiązuje do odpowiedniego ubrania się :) Jak chce się być damą i mieć u boku dżentelmena to należy stosowne szaty wdziać ;) A nawet lekki makijaż i fryzura mile widziane ;)
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

Justi pisze:Jakcy a na tej fotce to Ty jesteś? ;)
tak, to jestem ja...
ale po przykrojeniu fotki przez Tinypica - na tym forum po przeróbce wedle regulaminu - wyszły jakieś zniekształcenia...
puściłem je do konsultacji z Imć Adminem - bo zdurniałem - na innych forach i na fejsie - są o.k....
i to jest mój wielki dylemat przed kolejnymi prezentacjami...
dlatego czekam na opinię Imć Admina ...
PS - fotka wykonana 2 lata temu w znanym sanatorium ulokowanym w Bocianowie Zdroju ...

:mrgreen: :ugeek:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Dziadek Zbyszek pisze:Pewnie wywołam burzę, ale co mi tam. Swoje zdanie mogę mieć.

Dla Kobiety:
Suzen pisze:tzw,,sportowa elegancja'', co nie znaczy dresy. Mogą być to dżinsy, bluzeczka o niebanalnym fasonie, oryginalna biżuteria, [nie za dużo bo wtedy śmiesznie (dopisek autora) ładne, wygodne buty i.... baw się :!:
Dla Mężczyzny:
buty - obowiązkowo pełne (nie adidasy, a w żadnym wypadku klapki lub sandały),
spodnie - obowiązkowo długie, kolor, materiał dowolny (ale nie nasze najukochańsze dżinsy sprane do kresu żywota)
koszula - długi lub krótki rękaw, obowiązkowo guziki (żaden podkoszulek czy t - shirt), absolutnie bez nadruku typu "szybka paczka", "systemy zamocowań" (sic!)
Nie robić z siebie choinki nosząc na sobie cały majątek w złocie (bo tak jak w przypadku kobiety - śmiesznie).

O kąpieli przed dancingiem nie ma co wspominać, ale mężczyzna delikatnie pachnący dezodorantem lub wodą toaletową ( i nie musi to być zaraz za 500 zeta)to chyba jest to.

Dla mnie osobiście wygląd faceta, który prosi do tańca lub tańczy z Kobietą jest odznaką szacunku dla niej samej.
[ obrazek zewnętrzny ]
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

jacky6 pisze:
Justi pisze:Jakcy a na tej fotce to Ty jesteś? ;)
tak, to jestem ja...
ale po przykrojeniu fotki przez Tinypica - na tym forum po przeróbce wedle regulaminu - wyszły jakieś zniekształcenia...
puściłem je do konsultacji z Imć Adminem - bo zdurniałem - na innych forach i na fejsie - są o.k....
i to jest mój wielki dylemat przed kolejnymi prezentacjami...
dlatego czekam na opinię Imć Admina ...
PS - fotka wykonana 2 lata temu w znanym sanatorium ulokowanym w Bocianowie Zdroju ...

Jacky, po 1sze jeśli zapytałeś na PW, to trzeba było czekać na PW :) Ale skoro mnie wywołałeś publicznie to teraz zaśmiecamy wątek pisząc nie na temat. Sorry..
Po 2gie, fotka nie jest umieszczona na forum, lecz na tinypic, forum wyświetlą ją dokładnie tak jak widać ją na tinypic, co możesz sprawdzić podglądając ją tam bezpośrednio. Po prostu tak Ci tinypic przerobiło, a że da się inaczej, z zachowaniem dobrej jakości, to proszę zerknij na fotki Anusi153 lub Słoneczka, oraz wielu innych forumowiczów, którzy zamieszczają fotki w bardzo dobrej jakości. Nie mam na to wpływu.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: jacky6 »

administrator pisze: Jacky, po 1sze jeśli zapytałeś na PW, to trzeba było czekać na PW :) Ale skoro mnie wywołałeś publicznie to teraz zaśmiecamy wątek pisząc nie na temat. Sorry..

to z mojej strony bardzo wielkie SORRY...

[ obrazek zewnętrzny ]

.......
administrator pisze:
Po 2gie, fotka nie jest umieszczona na forum, lecz na tinypic, forum wyświetlą ją dokładnie tak jak widać ją na tinypic, co możesz sprawdzić podglądając ją tam bezpośrednio. Po prostu tak Ci tinypic przerobiło, a że da się inaczej, z zachowaniem dobrej jakości, to proszę zerknij na fotki Anusi153 lub Słoneczka, oraz wielu innych forumowiczów, którzy zamieszczają fotki w bardzo dobrej jakości. Nie mam na to wpływu.
Pozdrawiam
Za taką odpowiedź = podpowiedź wielgachne dzięki.
Musiałem "założyć podsłuch" pod metodę zmniejszania fotek przez Słoneczko i okazało się to, co widać na załączonym obrazku.
Zatem skuteczny jest zmniejszacz.pl.
Szczerze zeznając - pierwszy raz zetknąłem się z takowym zjawiskiem.
Ale cieszę się, że moja nauka nie pójdzie w las - mam zamiar zamieścić sporo fotek i byłem wręcz załamany widząc efekty Tinypica...
PS - dla zaprowadzenia porządku chciałem zasugerować przeniesienie lub przekopiowanie fotograficznych dywagacji i porad do stosowniejszego w tej kwestii wątku, pozostawiam to jednak w Twojej gestii.
Szacun z pozdrowieniem...

ODPOWIEDZ