Strój Ubranie na Dancing w sanatorium

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Strój Ubranie na Dancing w sanatorium

Post autor: forumowicz »

Panowie :roll: panowie przestańcie . :oops:
Niech każdy ubiera sie jak chce ,jak uważa .Ja na pewno chcę widzieć......i nawet odmówię tańca jak mi ubiór pana nie bedzie odpowiadał i co? i nic.I basta. :evil: :lol:
Jestem wyzwoloną osobą ,i bedę tańczyła z kim zechcę. :!: :)
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Dla mnie najważniejsze jest to, przepraszam za wyrażenie żeby pan po prostu nie śmierdział. Co z tego że w spodniach na kancik i koszuli jak zapomniał się wcześniej umyć. Niestety podczas ostatniego pobytu sanatoryjnego byłam świadkiem takiej sytuacji. To już wolę tego mniej eleganckiego ale za to nie zniechęcającego zapachem. :roll: :roll: :roll:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

Bywałam w sanatoriach ale nigdy nie korzystałam z "zabiegów nierefundowanych" :roll: Teraz po przeczytaniu wszystkich postów nie omieszkam skorzystać :) Lepiej przygotowanej nie będzie :) Dziękuję :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

nika731207 pisze:Dla mnie najważniejsze jest to, przepraszam za wyrażenie żeby pan po prostu nie śmierdział. Co z tego że w spodniach na kancik i koszuli jak zapomniał się wcześniej umyć. Niestety podczas ostatniego pobytu sanatoryjnego byłam świadkiem takiej sytuacji. To już wolę tego mniej eleganckiego ale za to nie zniechęcającego zapachem. :roll: :roll: :roll:
Nikusia jak to sprawdzisz? ;) :lol:
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

kruszynka pisze:
nika731207 pisze:Dla mnie najważniejsze jest to, przepraszam za wyrażenie żeby pan po prostu nie śmierdział. Co z tego że w spodniach na kancik i koszuli jak zapomniał się wcześniej umyć. Niestety podczas ostatniego pobytu sanatoryjnego byłam świadkiem takiej sytuacji. To już wolę tego mniej eleganckiego ale za to nie zniechęcającego zapachem. :roll: :roll: :roll:
Nikusia jak to sprawdzisz? ;) :lol:
Kruszynko nosem :lol: :lol: :lol: :lol:
Mówię poważnie miałam taki przypadek, totalna katastrofa :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Ubranie na Dancing w sanatorium

Post autor: medi »

jacky6 pisze:
MUCZEK62 pisze:jacky6 jak na fotce jesteś w ''swoim''ubraniu dancingowym to współczuję dziewczynom które chcą się z Tobą męczyć.
ja też współczułbym Tobie tańczącemu w pełnym rynsztunku bojowym na dansingu pod gołym niebem w temperaturze ca 32 st. C ....

:roll:

:mrgreen: :ugeek:
Przepraszam ale jacky6 nawet w upał można wyglądać elegancko ,zamiast przykrótkich bojówek(nie znoszę tego typu spodni zarówno u mężczyzn jak i u kobiet) załóż długie lniane białe spodnie ,do tego przynajmniej sandały z tym że z zakrytymi palcami i piętą ,nigdy klapki :evil: i rozpinana koszula z krótkim rękawem .Z mężczyzną w takim stroju pachnącym mydłem z chęcią zatańczę :D :D Z facetem straszącym owłosionymi łydkami ...zastanowię się ...no chyba że będzie suuper ciachem ,takim wszystko uchodzi płazem ;) :twisted: :twisted: :twisted:
Ps.Panowie z KRUS-u z którymi dane mi było tańczyć w Kołobrzegu wszyscy byli odpowiednio ubrani i żaden nie pachniał brzydko ,mimo tego ,że niektórzy mieli tylko jedną koszulę przeznaczoną na tego rodzaju okazje ...wiedzieli po prostu do czego służy miska i potrafili posłużyć się żelazkiem :o :D :D A jak nie potrafili prasować prosili sąsiadki o pomoc ;) :lol: :lol:
MUCZEK62
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: MUCZEK62 »

Widzę medi że mogę na Tobie polegać.Tak trzymaj.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

A to przydarzyło mi się ostatnio :roll: ..Jak zwykle paczuszką poszliśmy potańczyć do lokalu,,< gdzie schodzili kuracjusze do baru kawiarnia która sąsiadowała z dużym sanatorium>..Do barku podeszło dwóch panów ubranych na sportowo ...zamówili piwo chwilę pobyli i po jakiś 30 min.wyszli ...jakie było moje zdziwienie :o jak po 40 minutach poprosił mnie do tańca jeden z nich ..oj ubrany całkiem inaczej ...nawet sobie zażartowałam z tego a on do mnie powiedział tak "przecież ja nie miałbym śmiałości poprosić pani w sandałach do tańca...przecież to nie zabawa na świeżym powietrzu" ...no i wniosek nasuwa się sam ...panowie wiedzą jak iść ubranym na dancing :) ..a mnie było miło :)
forumowicz

Wszystko to prawda :roll: a panie też sa różne i przeróżne :? :lol: pachnące ekstra i pachnące inaczej ,mniej ekstra. :o :shock: Dlatego mam prawo wyboru i odmawiam jak mi pan nie odpowiada i nic mnie nie obchodzi takie stwierdzenie ...bo nie wypada ,własnie że wypada :lol:
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Re: Ubranie na Dancing w sanatorium

Post autor: jacky6 »

medi pisze: Przepraszam ale jacky6 nawet w upał można wyglądać elegancko ,zamiast przykrótkich bojówek(nie znoszę tego typu spodni zarówno u mężczyzn jak i u kobiet) załóż długie lniane białe spodnie ,do tego przynajmniej sandały z tym że z zakrytymi palcami i piętą ,nigdy klapki :evil: i rozpinana koszula z krótkim rękawem .
[ obrazek zewnętrzny ]

sorry, ale w tamtejszym sanatorium tylko personel miał zobowiązanie chodzić w długich spodniach...
kuracjusze byli zwolnieni od takiego obowiązku...
i korzystali z takowego zwolnienia...
no chyba, że zapomnieli zabrać krótsze z domku...

:lol: :P

:mrgreen: :ugeek:
ODPOWIEDZ