Niech każdy ubiera sie jak chce ,jak uważa .Ja na pewno chcę widzieć......i nawet odmówię tańca jak mi ubiór pana nie bedzie odpowiadał i co? i nic.I basta.
Jestem wyzwoloną osobą ,i bedę tańczyła z kim zechcę.

Nikusia jak to sprawdzisz?nika731207 pisze:Dla mnie najważniejsze jest to, przepraszam za wyrażenie żeby pan po prostu nie śmierdział. Co z tego że w spodniach na kancik i koszuli jak zapomniał się wcześniej umyć. Niestety podczas ostatniego pobytu sanatoryjnego byłam świadkiem takiej sytuacji. To już wolę tego mniej eleganckiego ale za to nie zniechęcającego zapachem.![]()
![]()
Kruszynko nosemkruszynka pisze:Nikusia jak to sprawdzisz?nika731207 pisze:Dla mnie najważniejsze jest to, przepraszam za wyrażenie żeby pan po prostu nie śmierdział. Co z tego że w spodniach na kancik i koszuli jak zapomniał się wcześniej umyć. Niestety podczas ostatniego pobytu sanatoryjnego byłam świadkiem takiej sytuacji. To już wolę tego mniej eleganckiego ale za to nie zniechęcającego zapachem.![]()
![]()
![]()

Przepraszam ale jacky6 nawet w upał można wyglądać elegancko ,zamiast przykrótkich bojówek(nie znoszę tego typu spodni zarówno u mężczyzn jak i u kobiet) załóż długie lniane białe spodnie ,do tego przynajmniej sandały z tym że z zakrytymi palcami i piętą ,nigdy klapkijacky6 pisze:ja też współczułbym Tobie tańczącemu w pełnym rynsztunku bojowym na dansingu pod gołym niebem w temperaturze ca 32 st. C ....MUCZEK62 pisze:jacky6 jak na fotce jesteś w ''swoim''ubraniu dancingowym to współczuję dziewczynom które chcą się z Tobą męczyć.
![]()
![]()
![]()

[ obrazek zewnętrzny ]medi pisze: Przepraszam ale jacky6 nawet w upał można wyglądać elegancko ,zamiast przykrótkich bojówek(nie znoszę tego typu spodni zarówno u mężczyzn jak i u kobiet) załóż długie lniane białe spodnie ,do tego przynajmniej sandały z tym że z zakrytymi palcami i piętą ,nigdy klapkii rozpinana koszula z krótkim rękawem .