Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
sprawa z przepustkami wygląda następująco w dzień wyjazdu do domu idziesz do siostry i mówisz, że chcesz wybyć na weekend - tylko nie mów, że do domu a do rodziny i podajesz miejsce. piszesz oświadczenie, że robisz to na własną odpowiedzialność i że wrócisz najpóźniej w niedzielę do 22. wsio!Amelia-22 pisze:Mam pytanie: wie może ktoś jak wygląda sprawa z przepustkami? Każdy to chce może iść na weekend do domu (i od kiedy, od soboty dopiero czy już od piątku popołudnia)?
godzina policyjna jest niby do 22 ale jeśli jest spokój to możesz przyjść i na drugi dzień na śniadanie
cały ten system to kombinatorstwo i cwaniactwo!
Na śniadanie dadzą plaster salcesonu albo jakiegoś innego badziewia ale jak przyjeżdża kontrola z zus to stół dla nich wręcz sie ugina.
więcej napisze po powrocie. Jest o czym!
Siemanko wszystkim.
Fajne sanatorium mają w Sobieszewie. Jadę tam 29 czerwca. Kumpel był na poprzednim turnusie i bardzo sobie chwalił. Przepustki dostawał co weekend a, że jest mieszkańcem Pruszcza Gdańskiego,to w godzinę był w domu. Ja też jestem z dość bliska, bo z trójmiasta.
Trochę dziwny ten termin (29 czerwca to piątek) i wolałbym od poniedziałku bo finał EURO w niedzielę!. Kibicuje ktoś jeszcze? Może się zgramy?
Pozdro dla wszystkich kuracjuszy --------byleś/łaś przecież podniecony/na na samą myśl o wyjezdzie do Jantara.
A co do...kabaretu to cały ten kraj to istny KABARET !
ma byc:
piszą w regulaminie że jest ZAKAZ spożywania alkoholu
dot postu powyżej
tańce odwołali to musieliście flaszkę w pokoju wypić
sztywny też pił czy podrywal cycata?
zeby mu tylko kręgosłup drugi raz nie pier...nął bo sie zesra