Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Amelia-22
Na forum od: 20 cze 2012 16:06

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: Amelia-22 »

Mam pytanie: wie może ktoś jak wygląda sprawa z przepustkami? Każdy to chce może iść na weekend do domu (i od kiedy, od soboty dopiero czy już od piątku popołudnia)?
domell98
Na forum od: 26 cze 2012 20:11

Post autor: domell98 »

Witam, również mam turnus od 23.07.2012r. Jestem z okolic Wielunia. Może jest ktoś z mojej okolicy?
malkow
Na forum od: 24 maja 2012 23:07

Post autor: malkow »

Amelia-22 pisze:Mam pytanie: wie może ktoś jak wygląda sprawa z przepustkami? Każdy to chce może iść na weekend do domu (i od kiedy, od soboty dopiero czy już od piątku popołudnia)?
sprawa z przepustkami wygląda następująco w dzień wyjazdu do domu idziesz do siostry i mówisz, że chcesz wybyć na weekend - tylko nie mów, że do domu a do rodziny i podajesz miejsce. piszesz oświadczenie, że robisz to na własną odpowiedzialność i że wrócisz najpóźniej w niedzielę do 22. wsio!

godzina policyjna jest niby do 22 ale jeśli jest spokój to możesz przyjść i na drugi dzień na śniadanie ;)
Amelia-22
Na forum od: 20 cze 2012 16:06

Post autor: Amelia-22 »

Dziękuję za odp.:)
picknick
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2012 09:22

Post autor: picknick »

To sanatorium to jakiś kabaret. Ludzie w większości to turyści niemal zdrowi i niepotrzebnie zajmujący czas tym którym na zabiegach zależy. Wpychaja sie w kolejkę do zabiegów poza wyznaczony im czas by jak najszybciej uciec na plażę. Są też tacy którzy kompletnie nie potrzebują rehabilitacji skoro potrafią grać w tenisa stołowego na poziomie chińskiej reprezentacji olimpijskiej, rowerami jeżdżą całymi godzinami na basenie który podobno należy sie tym z bólami kręgosłupa przerywają dwadzieścia długości stylem motylkowym. jaja jak berety!
cały ten system to kombinatorstwo i cwaniactwo!
Na śniadanie dadzą plaster salcesonu albo jakiegoś innego badziewia ale jak przyjeżdża kontrola z zus to stół dla nich wręcz sie ugina.
więcej napisze po powrocie. Jest o czym!
niebieski
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2012 13:05

Post autor: niebieski »

do......... picnika :)
Siemanko wszystkim.
Fajne sanatorium mają w Sobieszewie. Jadę tam 29 czerwca. Kumpel był na poprzednim turnusie i bardzo sobie chwalił. Przepustki dostawał co weekend a, że jest mieszkańcem Pruszcza Gdańskiego,to w godzinę był w domu. Ja też jestem z dość bliska, bo z trójmiasta.
Trochę dziwny ten termin (29 czerwca to piątek) i wolałbym od poniedziałku bo finał EURO w niedzielę!. Kibicuje ktoś jeszcze? Może się zgramy?
Pozdro dla wszystkich kuracjuszy --------byleś/łaś przecież podniecony/na na samą myśl o wyjezdzie do Jantara.
A co do...kabaretu to cały ten kraj to istny KABARET !
picknick
Kuracjusz
Kuracjusz

największy kabaret to te potańcówki we wtorki i czwartki. najpierw piszą w regulaminie że jest spożywania alkoholu na terenie sanatorium a potem sami kupują browar. czym to sie skończyło ostatnio wszyscy widzieli chyba.wstyd zeby w sanatorium musiała interweniować policja!
picknick
Kuracjusz
Kuracjusz

errata
ma byc:
piszą w regulaminie że jest ZAKAZ spożywania alkoholu

dot postu powyżej
niebieski
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 kwie 2012 13:05

Post autor: niebieski »

POLICJA W SANATORIUM TO TEŻ PEWNE...........UROZMAICENIE W REHABILITACJI :lol: :lol: :lol:
picknick
Kuracjusz
Kuracjusz

niebieski lipa straszna jak widzę
tańce odwołali to musieliście flaszkę w pokoju wypić
sztywny też pił czy podrywal cycata?
zeby mu tylko kręgosłup drugi raz nie pier...nął bo sie zesra
ODPOWIEDZ