Pogoda w naszym regionie

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: Pogoda w naszym regionie

Post autor: malgorzatas »

Bardzo sie cieszę..teraz coraz wiecej bedzie w plenerze tych orkiestr...mnie jednak bardzo sie podoba mlody chlopak co gra na akordeonie przy Prezydencie..jest boski :kwiat: we wrzesniu był..nie wiem czy juz gra..może jak bedzie cieplej to sie pokaże..pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Po wczorajszym , deszczowym i chłodnym dniu dziś piękny, słoneczny dzień. Pozdrawiam cieplutko ze świetokrzyskiego :kwiat:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

malgorzatas pisze:Bardzo sie cieszę..teraz coraz wiecej bedzie w plenerze tych orkiestr...mnie jednak bardzo sie podoba mlody chlopak co gra na akordeonie przy Prezydencie..jest boski :kwiat: we wrzesniu był..nie wiem czy juz gra..może jak bedzie cieplej to sie pokaże..pozdrawiam :kwiat:
Małgosiu :kwiat: poszłam żeby sprawdzić ale niestety :cry: nikt nie gra pod Prezydentem. Może to jeszcze za wcześnie... :kwiat: :kwiat: A tak przy okazji ciepełko i słonko wciąż świeci 8-) :D
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: malgorzatas »

Witaj :kwiat: myśle że tak że to za wcześnie..ja byłam we wrześniu..ale jak będzie ciepło to sie pokaże ;)
Ja myślę że to student sa zaliczenia i nie ma czasu..ale weekendy jak bedzie ciepło sie pokaze :kwiat: :kwiat: pozdrawiam Ciebie i baw sie dobrze :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Blondi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2014 00:51
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: Blondi »

Byłam dzisiaj w Ustce,słonko grzało,ale wiatr ...jak zwykle powiewał mocno,mimo to ludzi na plaży łapiących promyki sporo,a wakacje dopiero się zaczynają.
W doborowym towarzystwie było wręcz gorąco :mrgreen: ...dzięki :roll:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Małgosiu bardzo dziękuję :kwiat: :kwiat: za życzenia ale jutro już opuszczam Krynicę :cry: .W drodze do domu króciutki postój w Sandomierzu i jak czas pozwoli :roll: to może uda się zaglądnąć do Kazimierza na koguta :lol: :lol: :lol: Potem do domku i nadejdzie pora na pakowanie walizki do Lądka :D Pozdrawiam serdecznie :kwiat: :kwiat: :kwiat: W tej chwili w Krynicy 10 stopni,nie pada i cicho jak na piątkowy wieczór ;) Dobranoc :serce:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

W Lądku też ok. 10 stopni i bez wiatru :D
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziś już ostatni :cry: przekaz z Krynicy.W tej chwili jest 11 stopni i słoneczko :D :D przygrzewa. Nieliczne chmurki ze wstydu :oops: chowają się za horyzont :lol: :lol: :lol:
Trzeba pakować walizkę i wracać do rzeczywistości. Krynico żegnaj :cry: :cry: :cry:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam :) Na termometrze 16 stopni ale niebo zasnute białawą mgiełką przez którą od czasu do czasu przebija się słoneczko 8-) Dobry czas na rowerek :D Spokojnego dnia życzę :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

a u mnie bardzo słonecznie :kwiat: czas wyruszyć w plener :D słoneczka wszystkim wam życzę , miłego dnia :kwiat:
ODPOWIEDZ