KUDOWA-ZDRÓJ "KOGA"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
MarzenaM1
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2010 16:23
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 2

KUDOWA-ZDRÓJ "KOGA"

Post autor: MarzenaM1 »

Witam serdecznie,8 grudnia 2010r. wyjeżdżam do szpitala uzdrowiskowego "Koga" w Kudowie-Zdrój. Czy ktoś z Państwa może napisać jak tam jest?
Jadę pierwszy raz i jestem przerażona : termin fatalny :( ,dojazd fatallny , a co na miejscu..... :o
MarzenaM1
Kuracjusz
Kuracjusz

Re: KUDOWA-ZDRÓJ "KOGA"

Nie wierzę,że nikt nie był w tym sanatorium, a może nie chcecie mnie Państwo straszyć :( ?
guma1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 lis 2009 20:39
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: guma1958 »

Aniołku!W każdym sanatorium jest wspaniale.Miescowość cudowna,zwłaszcza zimą.Atrakcji sporo.Warunki pobytowe znośne,jedż dzień wcześniej,a na miejscu możesz dużo ,,załatwić",ważne też czy jedziesz z ZUS=u,czy z NFZ-u,bo jest różnica.Zabierz z Sobą worek humoru,pieniędzy,a wrócisz zadowolona.Miłego pobyty ipodziel się wrażeniami po powrocie.......
MarzenaM1
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki bardzo,trochę mi lżej :).Jadę pierwszy raz i jestem trochę przerażona , ale mam nadzieję,że będzie ok :D
Zastanawia mnie tylko jaka jest różnica między skierowaniem z ZUS-u a NFZ-tu, ja mam skierowanie z NFZ-tu :?:
ODPOWIEDZ