ZŁOTY KŁOS - Świnoujście ???

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
ania1957
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2012 21:55

ZŁOTY KŁOS - Świnoujście ???

Post autor: ania1957 »

Witam wszystkich ,
czy może ktoś jest zorientowany co to jest za sanatorium? Nigdzie nic o nim niema poza opiniami negatywnymi. Jestem w szoku , ponieważ tam dostałam skierowanie. Lekarz zalecił góry - w skierowaniu, a otrzymałam morze. Nie wiem co mam robić, ponieważ mam kłopoty z nadczynnością tarczycy, ciśnieniem a tu morze. Poradźcie co robić. Nigdzie nie ma tej jednostki jako sanatorium tylko dom wypoczynkowy, to jakiś żart? Dziękuję z góry za informacje, Pozdrawiam Anna.
Tojka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 mar 2012 19:13
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 14

Re: ZŁOTY KŁOS - Świnoujście ???

Post autor: Tojka »

gdy zobaczyłam tytuł tego wątku to..............motylki zaczęly szaleć ;)
eh cudne młodzieńcze lata..... mieliśmy wtedy po 24 lata iiiiiiiiiiii ...........
Tak, byłam w "Złotym kłosie" ale w 1985 roku :D Bylam bardzo zadowolona:obsluga super, jedzonko super, pokoje bardzo ładne - hehe ale to było dawno dawno temu
"Zloty Kłos" to ośrodek sanatoryjno-wczasowy
25 lat temu - luksusowy (jednak bez bazy zabiegowej - chodziliśmy do innego sanatorium), a z dawnej świetności teraz pozostała chyba tylko nazwa - będąc 2 lata temu w Swinoujściu odwiedziłam ten ośrodek - było okropnie
Ale w chwili obecnej pokoje są po remoncie.
Niestety na zabiegi trzeba dreptać do innych budynków sanatoryjnych.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Plusem jest to, że w sumie jest do morza :-) Nie wiem jakie sa warunki, bo jestem "tubylcem"... ale jeśli trzeba będzie pomóc logistycznie jestem do dyspozycji ;-)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Coś zjadło literki... Miało być, że jest blisko do morza ;-)
ania1957
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 mar 2012 21:55

Post autor: ania1957 »

Do Madzik
Proszę jeśli jesteś zorientowany bardziej co do tego obiektu , napisz . Pozdrawiam hej, Ania
ODPOWIEDZ