Szczawno Zdrój Dom Zdrojowy

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
leszek1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2009 00:24

Szczawno Zdrój Dom Zdrojowy

Post autor: leszek1958 »

Witam forumowiczów, proszę o najnowsze informacje o Domu Zdrojowym,zakwaterowanie,zabiegi wyżywienie itp.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Re: Szczawno Zdrój Dom Zdrojowy

Post autor: Narewka »

A wystarczy wpisac w wyszukiwarce hasło' dom zdrojowy Szczawno' i pokaże się sporo i to aktualnych informacji.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 64 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Narewko Leszkowi chodzi z pewnością o te remonty , które tam trwają. Ja też powiedziałam sobie ,że następny raz pojadę tam kiedy wyremontują pokoje w zdrojowym. Pozdrawiam :)
leszek1958
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 cze 2009 00:24

Post autor: leszek1958 »

Witam ponownie,zgadza się ,jest dużo wpisów ale dosyć odległe,chciałem się dowiedzieć najświeższych wiadomości,czy są jeszcze remonty,jakość zabiegów,czy lekarz ordynuje dobre zabiegi(np.kriokomorę),warunki w pokojach,wyżywienie,czy jest co zwiedzać,czy są jakieś koncerty,wycieczki.
Awatar użytkownika
Narewka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 33
Podziękował: 4 razy
Podziękowano: 16 razy

Post autor: Narewka »

Ostatnie opinie są dokładnie sprzed miesiąca,więc nie takie odległe.Prawdopodobnie przez ten miesiąc niewiele się zmieniło,
.Lekarze zapisują zabiegi jak zawsze,raczej te niedrogie,masaży jak na lekarstwo,kąpieli też.Ale w Zakładzie Przyrodoleczniczym gdzie wykonywane są zabiegi, jest i tak sympatycznie,są sklepiki z różnościami.
W listopadzie,gdy byłam blisko Domu Zdrojowego.bo a Azalii,jako 20 zabiegów mieliśmy zaordynowane picie wody w pijalni.Nie wiem,jak jest w Domu Zdrojowym.
W tym samym budynku jest kawiarnia,w niej zapisy na wycieczki w różne miejsca.W czasie mego pobytu były koncerty w przepięknym teatrze zdrojowym,być może teraz też są.

Ogólnie Szczawno jest urocze,mnóstwo miejsca do spacerów ,piękny park z mnóstwem drzew,nawet tulipanowce rosną.
Byłam tam już 4 razy i zawsze coś ciekawego odkryję.
polcia53
Na forum od: 08 lip 2012 17:46

Post autor: polcia53 »

Czy ktoś był w sanatorium Pionier w Szczawnie? Mamy z mężem tam skierowanie na koniec lata.
ODPOWIEDZ