DUSZNIKI ZDRÓJ od 14.07.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
baartek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2014 22:18
Oddział NFZ: Łódzki

DUSZNIKI ZDRÓJ od 14.07.

Post autor: baartek »

Witam kto wybiera się do miejscowości Duszniki Zdrój konkretnie Chopin II? piszcie pozdrawiam
danulka67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 14 sie 2011 11:10
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 4

Re: DUSZNIKI ZDRÓJ od 14.07.

Post autor: danulka67 »

wybieram się od 4 sierpnia do 25 sierpnia do Chopina jestem z ok Gdanska
patka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 20 cze 2014 11:17

Post autor: patka »

witam. jade tez 14 lipca do dusznik, ale do jan kazimierz, nie moge nic powiedziec na temat Chopina,i jan kazimierz bo jade pierwszy raz ...tez czekam na opnie .. :)
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Patka, ja co prawda byłam w Dusznikach tylko kilka godzin, chociaż tam miałam skierowanie, ale z niewiadomych dla mnie przyczyn przeniesiono mnie... za moją zgodą do Polanicy, mnie i wiele osób z reumatologii. To co zauważyłam, to nie powinno być źle, mnie się tam podobało, kuracjusze wydawali się zadowoleni, słyszałam, ze warunki są nawet dobre, zabiegi też, okolica b.ładna, jedyny mankament, to chyba z 2 km do sklepu, dla mnie, to żaden problem... byłby, ale niektórzy narzekali. Jan w Dusznikach jest najlepszy. A Chopin w Dusznikach - słyszałam, że muszą dochodzić na zabiegi do Jana, nic więcej nie wiem. Pozdrawiam i życzę udanego pobytu, zabrać ze sobą wiarę, nadzieję i dobry humor :) Ja jadę do Krystyny w Busku... pokoje bez łazienek! nie zawsze będzie super, niestety :shock:
ela136
Na forum od: 02 lip 2014 17:58

Post autor: ela136 »

witam - jadę do sanatorium Chopin od 25 sierpnia z Kalisza.
Wcześniejsze wpisy mało ciekawe, ale może do sierpnia coś się poprawi.
Czy ktoś jedzie w tym samym terminie? :D
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

witam - znam Duszniki z pobytu na wczasach ,ladne miasteczko i okolica duzo do zawiedzania a jesli chodzi o zabiegi samo chodzenie na nie to tez moze byc przyjemnosc bo czlek sie nie kisi we wlasnym sosie a ma mozliwosc poznania wielu kuracjuszy - pozdrawiam milego wypoczynku za okolo 2 m-ce tez bede szukac kogos na wyjazd
piotrek111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2014 21:41
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: piotrek111 »

witam jadę od 14.07 z okolic Ostrowa Wlkp mogę kogoś zabrać
ela136
Na forum od: 02 lip 2014 17:58

Re: DUSZNIKI ZDRÓJ od 25.08.2014

Post autor: ela136 »

witam po raz kolejny - ponawiam pytanie czy może ktoś jedzie do Chopina od 25.08? :D
ODPOWIEDZ