Sanatorium w Kotlinie Kłodzkiej- które?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Sanatorium w Kotlinie Kłodzkiej- które?

Post autor: forumowicz »

Chciałabym wyjechac prywatnie z męzem do sanatorium na 7-10 dni. Najbliżej mamy do Kudowy, Polanicy Zdrój i oczywiscie do innych miejscowości w tej okolicy. Proszę o polecenie mi fajnego osrodka o dobrych warunkach mieszkaniowych, dzie pokoje w standardzie maja WC, TV i internet. Nie musi byc exlusiv, ale żeby było godnie :P
Chce męża zabrać na fajfy, dancing, zafundowac mu masaż....jak wiecie wróciłam z Iwonicza Zdrój i wolałabym uniknąc takich "niespodzianek" jakie tam zastałam. Wiem,ze niektóre sanatoria mają fajne oferty promocyjne, dzie za małe pieniadze mozna "pomieszkac". Wsakzcie mi fajne miejsce ;)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Re: Sanatorium w Kotlinie Kłodzkiej- które?

Post autor: Selene »

Witaj Jovanko 8-)

Polecam Tobie te ośrodki w których byłam prywatnie i nie miałam jakichkolwiek zastrzeżeń, zatem:
- Polanica Zdrój "Wielka Pieniawa",
- Duszniki Zdrój "Jan Kazimierz",
- Kudowa Zdrój "Brystol " sanatorium MSWiA

Wybór należy do Ciebie :)

Pozdrawiam :)
forumowicz

Selene- jak zwykle pomocna kobietka :D Własnie zobaczyłam strone Wielkiej Pieniawy i troche mnie zszokowały ceny. Ale zaraz obejrzę reszte polecanych przez Ciebie ośrodków- może coś wybiore. Dziękuje i..czekam na dalsze rady ;)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Witaj Jovanko ! Obiekty ok ale ceny :shock: zgadzam się z Selene ale Bristol ok byłam tam w ubiegłym roku. Gdyby , któreś z Was może mąż ( bo rozumiem ze 69 to Twój rocznik) miał 50 lat to bardzo polecałabym Gwarek . Z zewnątrz nieciekawy ale wewnątrz lepszy niż wiele budynków sanatoryjnych (łazienki, mebelki nowe) . Koszt 5 dni: śniadania i obiadokolacje 400 zł. Odwiedzałam tam znajomych ale taka cena to dla takich ciut starszych :) młodsi płacą drożej i już może nie jest to oferta taka korzystna. Ładne pokoje dla prywatnych są w Polonii i Zameczku. Koniecznie daj znać co wybierzesz - takie informacje zawsze w cenie :) Pozdrawiam i miłego wypoczynku !
Zosia
forumowicz

Zosiu:) Jakby było 400zł. za 5 dni to bym brała! Ale popatrzyłam na cennik no i koszt 2-osobowego pokoju to 170zł. za dobę!!!! W tym zabiegi, wyżywienie lekarz.
Szukam dalej... :)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Powiedziałam warunek 50 lat -Oferta dla seniora jest sprawdziłam :)
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Mała poprawka na okres letni od 01-07 do 31-08 5 dni -425 zł
forumowicz

Zosiu :D Gdzie znalazłas te ofertę dla seniora? Gwarek Goczałkowice Zdr.--> przeleciałam wszystkie oferty a tej nie znalazłam :?
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ojej może już nieaktualna ale wejdź w google : Kudowa Gwarek Oferta Senior i w pierwszą poz. a potem oferty specjalne ;) :lol:
forumowicz

Zosiu!!! Jesteś wielka- ten Gwarek to Kudowa a ja wpisywałam i wyskakiwały mi Goczałkowice :D Oferta do przyjęcia!!!
ODPOWIEDZ