Krystyna Busko Zdrój
Re: Krystyna Busko Zdrój
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
...Byłbym zobowiązany Gdybym mógł otrzymać odpowiedź na pytania zawarte na pwkociu pisze:Wróciłam i jestem![]()
![]()
![]()
Byłam w Krystynie jak kogos cos interesuje pytajcie służe wiadomościami na świezo .
Chciałam podziekowac nefretecie ,sztywniakowi ,dziadkowi, czarnej mambie , za fajną atmosfere![]()
a sztywniakowi
![]()
za podróze na baseny mineralne ,jeszcze raz dzieki i do zaobaczenia ,
![]()
![]()
Ewa a tobie ze Cie poznałam do zobaczenia 30 kwietnia![]()
![]()
pozdrawiam
- ulanie
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 cze 2014 17:14
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 4
- ulanie
- Super Kuracjusz

- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Oddzialy o których tutaj wspominasz niestety odbiegają troszke standardem może zdarzyć się że zostaniesz zakwaterowana bez lazienki !!ulanie pisze:Proszę o jakieś nowe informacje, czy odział rehabilitacyjny i reumatologiczny mieści się w tym samym pawilonie... o co chodzi z adresem 3/5/7? ... a jak mozna załatwić sobie pokój z łazienką, czy jest z tym problem? I błagam zajrzyjcie tu i coś napiszciePoprzednim razem byłam w Pieniawie, było super, warunki też... a tu boję się pokoju bez łazienki
Co do sugestii pokoi tutaj moze byc problem Przyjęcie to niezła Zadyma Totalna Komuna!!
Wpierw meldunek -recepcja oplaty tv plus prześcieradło i tutaj nastepuje Proza
Stol Prezydialny przy którym tylko dzięki ew uprzejmości Pan zamieszkasz lub i nie w Odpowiednich WARUNKACH polecam pokoje na ....kardiologii , neurologii gdzie jest pelny węzeł sanitarny
Dodatkowa informacjia dot RTV jest tylko 8 programów
- ulanie
- Super Kuracjusz

W Busku w Krystynie byłem w lutym ,na skierowaniu miałem reumatologię ,a zakwaterowano mnie w pięknym 2 osobowym pokoju z łazienką i balkonem na kardiologii . Kiedy zapytałem dlaczego ,odpowiedziano mi ,że tak też można :lol .Mam nadzieję ,że Ty też tak trafisz . Moja rada spróbuj porozmawiać przy kwaterowaniu /dobrze jest być wcześnie rano tak po 7,bo później jest straszny tłok/. Życzę miłego pobytu i wspaniałych zabiegów .
- ulanie
- Super Kuracjusz