Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj
Moja Droga nie mam wątpliwości, że się zapiszesz
Lądek ma to coś w sobie, że zaraża swoim urokiem pomimo, że wiele jest tu jeszcze do zrobienia po powodzi
Cały czas trwają prace remontowe i miasteczko pięknieje z dnia na dzień aż miło patrzeć
A zabiegi są wprost rewelacyjne
Pozdrawiam
elciunia pisze:Przepraszam, na czym polega ta rewelacyjnosc zabiegow??????zabiegi jak wszedzie. Nie rozumiem.
Tym cudownym jedynym w swym rodzaju zabiegiem jest towarzystwo , nikt go nigdzie nie zapisze trzeba go sobie samemu zapisać najlepiej już od 1 dnia pobytu , nie czekać nawet minuty bo czas ucieka a potem pozostaje żal że tak się ociągało jak ja gdy byłem po raz 1 w sanatorium . Trafiło na Lądek , pani która od tak w żartach poprosiłem na tańce okazała się super tancerką i kumpelką do pogadania przy kawie , ach dlaczego czas na tańcach tak gnał . To nic pozostały cudowne wspomnienia i mimo że już minęło 14 lat to nadal są i pozostaną
principiante pisze:"Już za parę dni,za dni parę..." W następną sobotę będę już na miejscu Na własne oczy sprawdzę jak jest w tym Lądku i czy po pobycie zapiszę się do fan clubu
A po tobie przejme ja paleczke bo bede tam od 2.08-25.08.Pozdrawiam i zycze milego wypoczynku:-)
principiante pisze:"Już za parę dni,za dni parę..." W następną sobotę będę już na miejscu Na własne oczy sprawdzę jak jest w tym Lądku i czy po pobycie zapiszę się do fan clubu
A po tobie przejme ja paleczke bo bede tam od 2.08-25.08.Pozdrawiam i zycze milego wypoczynku:-)
To musicie się umówić na przekazanie buławy dowodzenia
Jeśli można spytać to w jakim ośrodku będziesz
Pozdrawiam
sztani pisze:Kochani będąc w Lądku nie zapominajmy o chodzeniu po górach .Oj jest gdzie
Szkoda Sztani, że Ciebie tu nie ma Sama nie wybiorę się w góry Więc nie chodzę z czego jestem niezmiernie niezadowolona
To jedyny aspekt niedosytu w tym kurorcie dla mnie
Reszta oki
Pozdrawiam