Krystyna Busko Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
nefretete
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2014 21:48

Re: Krystyna Busko Zdrój

Post autor: nefretete »

Mamcia Kociu jakos tak smutno sie zrobilo..... :( .....ale wiesz ja caly czas mam nadzieje ze w przyszlym roku znow sie spotkamy w Krystynce......w takim samym skladzie.....bylo naprawde super.......bo w zyciu piekne sa tylko chwile..i za te wspaniale chwile Wam dziekuje!
mariano55
Na forum od: 21 mar 2014 18:14
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: mariano55 »

witam Pozdrawiam cały personel KRYSTYNY .SZCZEGÓLNIE SIOSTRĘ ODDZIAŁOWĄ Z REUMATOLOGI jest boska BABKA.Całuski....
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

kociu pisze:Wróciłam i jestem :lol: :lol: :lol:
Byłam w Krystynie jak kogos cos interesuje pytajcie służe wiadomościami na świezo .
Chciałam podziekowac nefretecie ,sztywniakowi ,dziadkowi, czarnej mambie , za fajną atmosfere :twisted: :twisted: a sztywniakowi :serce: :serce: za podróze na baseny mineralne ,jeszcze raz dzieki i do zaobaczenia , :D :D
Ewa a tobie ze Cie poznałam do zobaczenia 30 kwietnia :D :kwiat: :kwiat:
...Byłbym zobowiązany Gdybym mógł otrzymać odpowiedź na pytania zawarte na pw
pozdrawiam
Awatar użytkownika
kociu
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 sty 2013 18:51
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: kociu »

Darku odpowiedz czeka :lol: :lol: Pozdrawiam :serce: :serce:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Jadę do Krystyny we wrześniu i mam nadzieję, że będzie już po remontach :o Czy ktoś z Was wybiera się do Krystyny we wrześniu?
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Proszę o jakieś nowe informacje, czy odział rehabilitacyjny i reumatologiczny mieści się w tym samym pawilonie... o co chodzi z adresem 3/5/7? ... a jak mozna załatwić sobie pokój z łazienką, czy jest z tym problem? I błagam zajrzyjcie tu i coś napiszcie :) Poprzednim razem byłam w Pieniawie, było super, warunki też... a tu boję się pokoju bez łazienki :(
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

ulanie pisze:Proszę o jakieś nowe informacje, czy odział rehabilitacyjny i reumatologiczny mieści się w tym samym pawilonie... o co chodzi z adresem 3/5/7? ... a jak mozna załatwić sobie pokój z łazienką, czy jest z tym problem? I błagam zajrzyjcie tu i coś napiszcie :) Poprzednim razem byłam w Pieniawie, było super, warunki też... a tu boję się pokoju bez łazienki :(
Oddzialy o których tutaj wspominasz niestety odbiegają troszke standardem może zdarzyć się że zostaniesz zakwaterowana bez lazienki !!
Co do sugestii pokoi tutaj moze byc problem Przyjęcie to niezła Zadyma Totalna Komuna!!
Wpierw meldunek -recepcja oplaty tv plus prześcieradło i tutaj nastepuje Proza
Stol Prezydialny przy którym tylko dzięki ew uprzejmości Pan zamieszkasz lub i nie w Odpowiednich WARUNKACH polecam pokoje na ....kardiologii , neurologii gdzie jest pelny węzeł sanitarny
Dodatkowa informacjia dot RTV jest tylko 8 programów
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Darku dziękuję Ci za info... jestem skazana na reumatologię, nic innego nie wchodzi w rachubę, jedyne co może mnie uratować to odrobina szczęścia :D Dawno tam byłeś, a może teraz jesteś?... to w takim razie aktualne info... dzięki :)
Mrowka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lip 2013 16:06

Post autor: Mrowka »

Witaj Ulanie.
W Busku w Krystynie byłem w lutym ,na skierowaniu miałem reumatologię ,a zakwaterowano mnie w pięknym 2 osobowym pokoju z łazienką i balkonem na kardiologii . Kiedy zapytałem dlaczego ,odpowiedziano mi ,że tak też można :lol .Mam nadzieję ,że Ty też tak trafisz . Moja rada spróbuj porozmawiać przy kwaterowaniu /dobrze jest być wcześnie rano tak po 7,bo później jest straszny tłok/. Życzę miłego pobytu i wspaniałych zabiegów . ;)
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mrówka dziękuję Ci bardzo za cenne informacje, ok będę przed siódmą, na szczęście takie jak Ty miałeś :) Dziękuję i pozdrawiam Ula.
ODPOWIEDZ