Krystyna Busko Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: Krystyna Busko Zdrój

Post autor: darek »

ulanie pisze:Darku dziękuję Ci za info... jestem skazana na reumatologię, nic innego nie wchodzi w rachubę, jedyne co może mnie uratować to odrobina szczęścia :D Dawno tam byłeś, a może teraz jesteś?... to w takim razie aktualne info... dzięki :)
Naprawde na NIC NIE JESTES SKAZANA !!!!
Wszystko zalezy od Ciebie
Musisz byc Bardzo stowcza wszak to Ty jestes ich Gosiem a Gosciowi naleza sie warunki odpowiadajace Pewnym STANDARTOM
Pewna mlodzitka Pani jest zmuszona do wstawania okolo ....5,30 aby mogla skorzystac z lazienki pokoje o numerach do ....100
Unikaj tych 50-100
Tak jestem w Krystynie do poniedzialku

I jeszcze wazns informacja
Jezeli posiadasz internet bezprzewodowy
Bardzo slaby zasieg ma T-Mobile
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Darku dziękuję, teraz wiem jak postępować, dzięki za rady... będę stanowcza, zawsze myślałam, że nie mam prawa żądać i wymagać :roll: zawsze brałam co mi dali i się nie domagałam, teraz nie popuszczę, bo inaczej to gdzie indziej będę zmuszona popuszczać :D Jak coś jeszcze będziesz mógł poradzić, podpowiedzieć, to chętnie przyjmę kolejne info :) Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego i udanego pobytu. Ula
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Zapomniałam zapytać, czy jest w "Krystynie" wi-fi?
ODPOWIEDZ