Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fanklub Lądka-Zdrój dla kuracjuszy (i nie tylko) zainteresowanych i zauroczonych tą okolicą. Lądek i okolice, sanatoria, co warto zobaczyć, ciekawostki.
medman pisze:W pobliżu Zdrojowej, przy kinoteatrze otwarty został nowy pub. W ofercie między innymi znakomite piwo belgijskie. Pod parasolami Carlsberga.
Polecam
W dawnej "Kinowej" ? Remont tam był 3 tygodnie temu.
Tak.
Napis Kinowa dalej jest, choć schowany za parasolami
ewasz pisze:Byłam, widziałam i mam własne zdanie o tym kurorcie
Żaden artykuł nie jest w stanie zmienić mojego zdania i będę wracać do Lądka
Ewasz zgadzam się z tobą Lądek pomimo zniszczonej architektury ma swój niepowtarzalny klimat
Moja rodzina, która przyjechała po mnie spędziła w Lądku 4 wspaniałe godziny
Bardzo się podobało choć zobaczyli niewiele bo dzieci były już zmęczone ale jak przyjadą następnym razem ....... tak przyjadą
No i .... nic dodać, nic ująć
Jakby było jeszcze mało to przy najbliższej nadarzającej się okazji pojadę do Lądka by spotkać się tam z przyjaciółmi
Pozdrawiam
medman pisze:W pobliżu Zdrojowej, przy kinoteatrze otwarty został nowy pub. W ofercie między innymi znakomite piwo belgijskie. Pod parasolami Carlsberga.
Polecam
Aha to zamiast przyjść do "Zdrojowej" na tańce to tam siedziałeś piwo piłeś i oglądałeś mecze
Widziałam z tarasu tyle tylko, że nie wiem jak wyglądasz bo się nie chciałeś ujawnić no ale trudno, przeżyłam - wczoraj wróciłam do domu
Tak samo "damhen" też się nie ujawnił choć obiecał spotkanie
Ach Ci mężczyźni - przecież bym Ich nie zeżarła ani nie narzucała swojego towarzystwa