Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ma to znaczenie bo z ZUS masz ponad 100 zabiegów ( ja ostatnio miałam 128) z NFZ jest tylko 54. Dodatkowo są treningi relaksacyjne oraz pogadanki na temat zdrowia czy prawa pracy. Pod tym linkiem znajdziesz coś o samej Procardii. Chociaż opinie są różne to raczej bym się tym nie przejmowała. Trzeba mieć tylko dobre nastawienie i nie liczyć na standard wczasów . http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... f=3&t=5086
nika731207 pisze:A ja dodam, że w styczniu byłam w szpitalu uzdrowiskowym. Większość osób miała zwykłe sanatorium i byłam tam najmłodsza. Takiej atmosfery, oraz tego jak wszyscy o mnie dbali życzę każdemu kuracjuszowi. Nie przejmuj się więc wiekiem.
dokładnie tak
nika ma rację , zobaczysz ,ze bedziesz mile wspominał swój pobyt czego ci zyczę
Paweł ,
moim zdaniem nic nie musisz brac oprócz tych wszystkich rzeczy o których mówiłes czyli ; lekarstaw , dokumentacje i tp , swoje rzeczy osobiste i dobry humor . teraz osrodki sa wyposazone we wszystko , takze nie przejmuj się .
Podpowiedzcie mi jeszcze jedno. Mam zapisaną wizytę u kardiologa (zaraz po wyjściu ze szpitala po zawale się zapisałem) na wrzesień a akurat w tym momencie ma skierowanie do senatorium?
Co zrobić?