PROCARDIA AUGUSTÓW
- Mika70
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 lip 2014 19:57
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: PROCARDIA AUGUSTÓW
z tego co wyczytałam Ty byłaś w Polańczyku i ja tam byłam kilka lat temu w solince było super
-
SABEK78
- Kuracjusz

- Na forum od: 03 lip 2014 14:38
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 2
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 63 razy
- Podziękowano: 55 razy
Zosia
-
Pawel77
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 08 lip 2014 18:47
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
Dziękuje Zosiu za słowa otuchy. Właśnie te warunki w tym "senatorium" mnie przerażają. Czyli czajnik wziąć ze sobą. Ja przeszedłem zawał teraz w styczniu. Obym miał z kim porozmawiać i miał wspólne tematy. Nie wiesz czy pokoje są dwu czy trzy osobowe?Zosia pisze:Pawle wypowiada się tu dużo osób które tego miejsca nie zna. Jest tu kilka trafnych e'maili i je musisz znależć. Był tam mój mąż a teraz jest po raz drugi mąż mojej koleżanki z którą siedzę w pracy w jednym pokoju. Jest to ośrodek niewiele mający wspólnego z takim potocznie znanym sanatorium raczej wyglądem zbliżony jest do szpitala. Nie zamyka się tam drzwi, nie ma szafy, nie ma czajnika nie ma tańców. Są tam sami sercowcy ale jest b. czysto i piękna okolica . Blisko jezioro i sanatorium Budowlani - w Augustowie jest tylko jedno. Po zabiegach ( dużo schodów i rowerek) jest czas wolny. Życzę tylko abyś wiekowo kogoś miał tak do siebie i jakoś ten czas zorganizujecie. Ważne jest jeśli nie najważniejsze że i te chody i rowerek i spacery bardzo zawałowcom pomagają. Mój mąż jest po zawale ponad 10 lat i czuje się dobrze czego i Tobie życzę . Serdecznie pozdrawiam
Zosia
Pozdrawiam
- Mika70
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 lip 2014 19:57
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 1
Paweł powiem ci krótko ,, jeżeli ci nie odpowiadaja te warunki to idz i poproś o inne miejsce ale weż pod uwagę swój stan zdrowia bo to chyba najwazniejsze