Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przyłączyć się? a chodzi ci o zabawę czy o leczenie?
Zabawa w Twoim stylu mi nie odpowiada, bo jest żenująca. Co do leczenia to leczę się ale na troszkę innym kierunku.
Pozdrawiam i życzę wszystkim rozkosznej zabawy
Wielkie bum to właśnie było, i to bardzo blisko ode mnie. Znów zderzyły się dwa samoloty [/quote]
No fakt Aniołku mamy jakąś złą passę z tymi samolotami ale całe szczęście że tobie Śliczności nic się nie stało
baron14 pisze:Wielkie bum to właśnie było, i to bardzo blisko ode mnie. Znów zderzyły się dwa samoloty
No fakt Aniołku mamy jakąś złą passę z tymi samolotami ale całe szczęście że tobie Śliczności nic się nie stało [/quote]
Baron jeżeli mogę ci coś poradzić....Nie kopiuj wiadomości tylko w każdym napisanym poście, który chcesz zacytować jest po prawej stronie CYTUJ....naciskasz i odpowiadasz. Mówie ci dlatego tylko, że nie rozumiem twoich postów , które sa przez ciebie kopiowane. To nie było złośliwe z mojej strony...lubię czytać ze zrozumieniem.....Myślę, żemi wybaczysz