Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Na giełdzie w Słomczynie widziałam piękny sprzęt do tego pędzenia ,ale hmm na większą skalę Nie wiem czy dasz radę spożytkować to co wyprodukujesz Jakbyś nie dał rady wyślij DHL-em do mnie Parę grillów u szwagra i pozbędziesz się "nadprodukcji"
Też ostatnio widziałem taki sprzęt, u mnie w piwnicy.Jaka tam większa skala,keg 50l dwa zegary i odstojniki plus chłodniczka, wszystko w chromoniklówce. Do tego drożdże gorzelniane (koniecznie) i duuużo czasu. Tylko gdzie go wziąć w lecie, jak tu trzeba wypoczywać.
Z nadciśnieniem da się żyć, także w górach Jeśli się boisz, spytaj swego lekarza. Poza tym jak już masz stwierdzone nadciśnienie, to na pewno jest pod kontrolą, mam na myśli leki. Więc śmiało - zdobywaj góry!
Hm,co do tego zwrotu "pod kontrolą" to bym polemizowała z Tobą .Teoretycznie jestem pod kontrolą już 3 rok,ciśnienie raz większe raz mniejsze (nawet powyżej 230/130 ,ale ...zero badań zleconych przez lekarza : ...Martwić się będą dopiero jak dostanę wylewu albo zawału
medi pisze:Hm,co do tego zwrotu "pod kontrolą" to bym polemizowała z Tobą .Teoretycznie jestem pod kontrolą już 3 rok,ciśnienie raz większe raz mniejsze (nawet powyżej 230/130 ,ale ...zero badań zleconych przez lekarza : ...Martwić się będą dopiero jak dostanę wylewu albo zawału
Ty sie nawet nie wygłupiaj niedługo 19 września, dobry film do obejrzenia