PROCARDIA AUGUSTÓW

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
Mika70
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2014 19:57
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: PROCARDIA AUGUSTÓW

Post autor: Mika70 »

a teraz ? :P :P :P troche techniki i zaginęłam hihi :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Też nie, wysłałam Ci drugą wiadomość :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Mika70
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Nika
z tego co wyczytałam Ty byłaś w Polańczyku i ja tam byłam kilka lat temu w solince było super :D to piekna okolica , ta dzika natura cos pieknego , byłam w zimie :)
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Tak byłam w Polańczyku teraz w maju :kwiat:
Awatar użytkownika
Mika70
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

chetnie bym tam wróciła :) :) :) zobaczymy gdzie mi dadzą :)

dobrej nocki zyczę :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dobranoc, do jutra :kwiat:
SABEK78
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2014 14:38
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: SABEK78 »

Witam dziewczyny :kwiat: :kwiat: :kwiat: Ja jadę trzeci raz i zawsze sie ktoś z forum znalazł a teraz lipa straszna czuje ze ten szpital będzie tragiczny :( :(
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Post autor: Zosia »

Pawle wypowiada się tu dużo osób które tego miejsca nie zna. Jest tu kilka trafnych e'maili i je musisz znależć. Był tam mój mąż a teraz jest po raz drugi mąż mojej koleżanki z którą siedzę w pracy w jednym pokoju. Jest to ośrodek niewiele mający wspólnego z takim potocznie znanym sanatorium raczej wyglądem zbliżony jest do szpitala. Nie zamyka się tam drzwi, nie ma szafy, nie ma czajnika nie ma tańców. Są tam sami sercowcy ale jest b. czysto i piękna okolica . Blisko jezioro i sanatorium Budowlani - w Augustowie jest tylko jedno. Po zabiegach ( dużo schodów i rowerek) jest czas wolny. Życzę tylko abyś wiekowo kogoś miał tak do siebie i jakoś ten czas zorganizujecie. Ważne jest jeśli nie najważniejsze że i te chody i rowerek i spacery bardzo zawałowcom pomagają. Mój mąż jest po zawale ponad 10 lat i czuje się dobrze czego i Tobie życzę . Serdecznie pozdrawiam
Zosia
Pawel77
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2014 18:47
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: Pawel77 »

Zosia pisze:Pawle wypowiada się tu dużo osób które tego miejsca nie zna. Jest tu kilka trafnych e'maili i je musisz znależć. Był tam mój mąż a teraz jest po raz drugi mąż mojej koleżanki z którą siedzę w pracy w jednym pokoju. Jest to ośrodek niewiele mający wspólnego z takim potocznie znanym sanatorium raczej wyglądem zbliżony jest do szpitala. Nie zamyka się tam drzwi, nie ma szafy, nie ma czajnika nie ma tańców. Są tam sami sercowcy ale jest b. czysto i piękna okolica . Blisko jezioro i sanatorium Budowlani - w Augustowie jest tylko jedno. Po zabiegach ( dużo schodów i rowerek) jest czas wolny. Życzę tylko abyś wiekowo kogoś miał tak do siebie i jakoś ten czas zorganizujecie. Ważne jest jeśli nie najważniejsze że i te chody i rowerek i spacery bardzo zawałowcom pomagają. Mój mąż jest po zawale ponad 10 lat i czuje się dobrze czego i Tobie życzę . Serdecznie pozdrawiam
Zosia
Dziękuje Zosiu za słowa otuchy. Właśnie te warunki w tym "senatorium" mnie przerażają. Czyli czajnik wziąć ze sobą. Ja przeszedłem zawał teraz w styczniu. Obym miał z kim porozmawiać i miał wspólne tematy. Nie wiesz czy pokoje są dwu czy trzy osobowe?
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Mika70
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam Was :)
Paweł powiem ci krótko ,, jeżeli ci nie odpowiadaja te warunki to idz i poproś o inne miejsce ale weż pod uwagę swój stan zdrowia bo to chyba najwazniejsze :) :) :)
ODPOWIEDZ