PROCARDIA AUGUSTÓW

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Pawel77
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2014 18:47
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0

Re: PROCARDIA AUGUSTÓW

Post autor: Pawel77 »

Mika70 pisze:Witam Was :)
Paweł powiem ci krótko ,, jeżeli ci nie odpowiadaja te warunki to idz i poproś o inne miejsce ale weż pod uwagę swój stan zdrowia bo to chyba najwazniejsze :) :) :)
Mika biorę to pod uwagę. Ale wiem, że są jeszcze sanatoria inne kardiologiczne.
Awatar użytkownika
Mika70
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2014 19:57
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Mika70 »

Pawel77 pisze:
Mika70 pisze:Witam Was :)
Paweł powiem ci krótko ,, jeżeli ci nie odpowiadaja te warunki to idz i poproś o inne miejsce ale weż pod uwagę swój stan zdrowia bo to chyba najwazniejsze :) :) :)
Mika biorę to pod uwagę. Ale wiem, że są jeszcze sanatoria inne kardiologiczne.[/quote

Oczywiście Paweł masz świete prawo do zmian :) najwazniejsze abys sie najpierw psychicznie dobrze w miejscu w którym masz przebywac , wtedy i Twoje zdrowie fizyczne sie poprawi czego oczywiscie Ci życzę :serce: ;)
Pawel77
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Wolałbym jechać do Nałeczowa niż do Augustowa. Ma większą renome.
Awatar użytkownika
Mika70
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Pawel77 pisze:Wolałbym jechać do Nałeczowa niż do Augustowa. Ma większą renome.
to idż do nich i poproś a nóż ci sie uda , kto pyta nie błądzi :D :D :D
Awatar użytkownika
nika7
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lut 2014 12:29

Post autor: nika7 »

Witam Was cieplutko.
Paweł tak sobie pomyślałam że można spróbować poprosić o zmianę ze względu na odległość. Do Nałęczowa masz znacznie bliżej i to może być niezły argument. Wiadomo podróż tak bardzo Cię nie zmęczy a i dla ZUSu to lepiej bo mniejszy zwrot za podróż. Warto spróbować :kwiat:
Awatar użytkownika
Mika70
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

nika731207 pisze:Witam Was cieplutko.
Paweł tak sobie pomyślałam że można spróbować poprosić o zmianę ze względu na odległość. Do Nałęczowa masz znacznie bliżej i to może być niezły argument. Wiadomo podróż tak bardzo Cię nie zmęczy a i dla ZUSu to lepiej bo mniejszy zwrot za podróż. Warto spróbować :kwiat:
dokładnie , nika ma rację , spróbuj Paweł :)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Wszędzie można natrafić na życzliwych ludzi, nawet w ZUSie :)
Ja też staram się o wcześniejszy wyjazd niż 22 sierpnia. Mam jednak tylko szansę na wyjazd ze zwrotów. Ale wiem, że jeżeli taki nastąpi miła Pani w ZUSie mi go zarezerwuje. Więc próbuj Pawle. Może warto. Wykaż porządne argumenty i próbuj :)
U mnie przyczyną jest nakładający się wyjazd jeden po drugim (ZUS - NFZ). Trochę mam obawy by przekazać to pracodawcy więc próbuję zmian. Może się uda ;)
Pozdrawiam.
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16

Post autor: kasiula »

teśka pisze:Wszędzie można natrafić na życzliwych ludzi, nawet w ZUSie :)
Ja też staram się o wcześniejszy wyjazd niż 22 sierpnia. Mam jednak tylko szansę na wyjazd ze zwrotów. Ale wiem, że jeżeli taki nastąpi miła Pani w ZUSie mi go zarezerwuje. Więc próbuj Pawle. Może warto. Wykaż porządne argumenty i próbuj :)
U mnie przyczyną jest nakładający się wyjazd jeden po drugim (ZUS - NFZ). Trochę mam obawy by przekazać to pracodawcy więc próbuję zmian. Może się uda ;)
Pozdrawiam.
teśka trzymam kciuki by było tak jak planujesz.Pozdrawiam.
Pawel77
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Zadzwonię jutro do ZUSu i spytam o zmiane na Nałęczów lub Kołobrzeg. Te miejsca chociaż znam i wiem czego się spodziewać. ;)
kasiula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2012 11:16

Post autor: kasiula »

Paweł77 nie wiem jak w ZUS...ale do NFZ wiem ,że trzeba napisać pismo z prośbą o zmianę ...telefonicznie Cię'' oddankują''miałam taki przypadek w zeszłym roku.Jak się okazało to wcale nie powinnam przebywać w danym sanatorium..ale jak zadzwoniłam to pani mnie zbyła..w tym roku natomiast dostałam taki ośrodek co nie odpowiadały mi warunki bytowe...napisałam pismo motywujące o zmianę miejsca leczenia i odesłałam papiery...no i dostałam to co chciałam....a ,że nikt z forumowiczów nie jedzie w moim terminie to tylko mam widocznie pecha.Pozdrawiam i życzę pomyślności
ODPOWIEDZ