Mika biorę to pod uwagę. Ale wiem, że są jeszcze sanatoria inne kardiologiczne.Mika70 pisze:Witam Was![]()
Paweł powiem ci krótko ,, jeżeli ci nie odpowiadaja te warunki to idz i poproś o inne miejsce ale weż pod uwagę swój stan zdrowia bo to chyba najwazniejsze![]()
![]()
PROCARDIA AUGUSTÓW
-
Pawel77
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 08 lip 2014 18:47
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
Re: PROCARDIA AUGUSTÓW
- Mika70
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 lip 2014 19:57
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 1
Mika biorę to pod uwagę. Ale wiem, że są jeszcze sanatoria inne kardiologiczne.[/quotePawel77 pisze:Mika70 pisze:Witam Was![]()
Paweł powiem ci krótko ,, jeżeli ci nie odpowiadaja te warunki to idz i poproś o inne miejsce ale weż pod uwagę swój stan zdrowia bo to chyba najwazniejsze![]()
![]()
Oczywiście Paweł masz świete prawo do zmian
- Mika70
- Pomocny Kuracjusz

to idż do nich i poproś a nóż ci sie uda , kto pyta nie błądziPawel77 pisze:Wolałbym jechać do Nałeczowa niż do Augustowa. Ma większą renome.
Paweł tak sobie pomyślałam że można spróbować poprosić o zmianę ze względu na odległość. Do Nałęczowa masz znacznie bliżej i to może być niezły argument. Wiadomo podróż tak bardzo Cię nie zmęczy a i dla ZUSu to lepiej bo mniejszy zwrot za podróż. Warto spróbować
- Mika70
- Pomocny Kuracjusz

dokładnie , nika ma rację , spróbuj Pawełnika731207 pisze:Witam Was cieplutko.
Paweł tak sobie pomyślałam że można spróbować poprosić o zmianę ze względu na odległość. Do Nałęczowa masz znacznie bliżej i to może być niezły argument. Wiadomo podróż tak bardzo Cię nie zmęczy a i dla ZUSu to lepiej bo mniejszy zwrot za podróż. Warto spróbować
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
Ja też staram się o wcześniejszy wyjazd niż 22 sierpnia. Mam jednak tylko szansę na wyjazd ze zwrotów. Ale wiem, że jeżeli taki nastąpi miła Pani w ZUSie mi go zarezerwuje. Więc próbuj Pawle. Może warto. Wykaż porządne argumenty i próbuj
U mnie przyczyną jest nakładający się wyjazd jeden po drugim (ZUS - NFZ). Trochę mam obawy by przekazać to pracodawcy więc próbuję zmian. Może się uda
Pozdrawiam.
teśka trzymam kciuki by było tak jak planujesz.Pozdrawiam.teśka pisze:Wszędzie można natrafić na życzliwych ludzi, nawet w ZUSie
Ja też staram się o wcześniejszy wyjazd niż 22 sierpnia. Mam jednak tylko szansę na wyjazd ze zwrotów. Ale wiem, że jeżeli taki nastąpi miła Pani w ZUSie mi go zarezerwuje. Więc próbuj Pawle. Może warto. Wykaż porządne argumenty i próbuj![]()
U mnie przyczyną jest nakładający się wyjazd jeden po drugim (ZUS - NFZ). Trochę mam obawy by przekazać to pracodawcy więc próbuję zmian. Może się uda![]()
Pozdrawiam.
-
Pawel77
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 08 lip 2014 18:47
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0