Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
eluunia pisze:Witaj Margotko ....Wczoraj nie schowałyśmy wieczorem słoneczka to dziś tak mamy ...pochmurnie ale co tam ważne że humorki mamy ...Miłego dnia .
U nas na razie słoneczko nieśmiało wygląda zza chmur Delikatny wiaterek głaszcze leżącego na podwórku psa Jest przyjemnie i niech tak zostanie Pozdrawiam wszystkich pracujących i wypoczywających Miłego dnia
Po dwóch dniach ciągłego deszczu nareszcie słoneczko Jeszcze bawi się w chowanego z chmurkami ale już przyjemnie cieplutko Pozdrawiam już wypoczywających i Tych oczekujących Wszystkim pogody życzę , wszak to czas wakacyjnych wojaży
Po wczorajszych opadach deszczu dziś o wiele chłodniej - tylko 17 stopni, na razie nie pada ale niebo zachmurzone więc pewnie jeszcze coś kropnie
Chcę słoneczko i ciepełko..chyba trzeba jechać do Torunia
Miłego dnia
Aguniu Do mnie bliżej i słoneczka dostatek Przyjeżdżaj na kawkę w plenerze A słoneczko i ciepełko powinno do was dotrzeć już dmucham z południowych krańców śląskiego
Smuga ale kusisz słoneczkiem i towarzystwem
A słoneczko u mnie podobno ma dawać czadu od niedzieli Mam też nadzieję, że w Poznaniu pod koniec przyszłego tygodnia też będzie ciepło bo jak zwiedzać takie miasto w deszczu?