Poranne śniadanie ... :)
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Poranne śniadanie ... :)
......SłoneczkoSloneczko pisze:Dawaj Eluniaeluunia pisze:...a ja się zastanawiałam komu się wyspowiadać![]()
![]()
...wyspowiadaj się nam
Super dziękiagalew pisze:Sie panie częstują![]()
![]()
Nika Polańczykiem jestem zauroczona
![]()
![]()
Jak się ogarnę to wrzucę jakieś fotki, odświeżę Ci wspomnienia
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Mam taką prośbę: regulamin i kulturalne zachowanie powinno obowiązywać wszystkich bez wyjątku, jeśli coś jest nie tak to każdy bez wyjątku powinien być odpowiednio i w odpowiednim miejscu upomniany przez właściwą osobę/osoby. Jest taki wybór tematów i forumowiczów, że jeśli komuś coś nie pasuje to się nie odzywa, zmienia temat i tyle. Już nie raz była sytuacja, że kilka osób usunęło konto - dlaczego, przez kogo czy z jakiego powodu nie wiem ale to nie było fajne. Nie raz ktoś coś napisał co nie spodobało się większości i już po nim...dlaczego tak jest? Przecież wszyscy tu jesteśmy dorośli, fakt, że czasem każdemu z nas puszczą nerwy, ma gorszy dzień ale trzeba umieć powiedzieć przepraszam i normalnie pogadać i wyjaśnić sytuację. I jeszcze raz przypominam - i mam taką nadzieję - że to jest forum dla wszystkich a nie tylko dla wybranych.
To tyle w temacie śniadaniowym - rozluźnić atmosferę, wyjaśnić sobie wszystko aby nie dostać niestrawności przy takim śniadanku i kawusi
Miłego i mądrego dnia wszystkim życzę
Nadal wierzę w ludzi, w ich mądrość, rozsądek - choć nie raz się sparzyłam. Kocham Was i proszę wyjaśnijcie sobie wszystko aby nie było niedomówień i niezdrowych sytuacji na forum
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
I nadal mam nadzieję Basiu, że nasze prośby będą wysłuchane
Wiem...czasem bywam zbyt naiwna
A poza tym to rozmowa wybiega już poza ramy ''porannego śniadania'' więc kończymy temat albo zmieniamy miejsce.