Poranne śniadanie ... :)

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Re: Poranne śniadanie ... :)

Post autor: baron14 »

No to co dziś nasze Ślicznotki ugotowały pysznego na obiadek :?: :?: :?: . Morze każda z pań poda tu jakiś przepis z kuchni regionalnej wszak są tu osoby z całej Polski :D :D za takie przepisy ja osobiście daje słodkiego BUZIAKA :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

baron14 pisze:No to co dziś nasze Ślicznotki ugotowały pysznego na obiadek :?: :?: :?: . Morze każda z pań poda tu jakiś przepis z kuchni regionalnej wszak są tu osoby z całej Polski :D :D za takie przepisy ja osobiście daje słodkiego BUZIAKA :kwiat: :kwiat:
A za dwa przepisy :?: :?
;)
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

Baron skocz do odpowiedniego tematu to przeczytasz co dziś panie pysznego serwują na obiad :)
Sio już stąd bo już po śniadaniu :lol:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

agunia3 pisze:Baron skocz do odpowiedniego tematu to przeczytasz co dziś panie pysznego serwują na obiad :)
Sio już stąd bo już po śniadaniu :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :serce: :serce: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Aguniu ale ja jem właśnie śniadanie :roll:
obiad zacznę koło 18 :D
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

margot pisze:
baron14 pisze:No to co dziś nasze Ślicznotki ugotowały pysznego na obiadek :?: :?: :?: . Morze każda z pań poda tu jakiś przepis z kuchni regionalnej wszak są tu osoby z całej Polski :D :D za takie przepisy ja osobiście daje słodkiego BUZIAKA :kwiat: :kwiat:
A za dwa przepisy :?: :?
;)
za 2 to tylko na uszko powiem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

margot pisze:Aguniu ale ja jem właśnie śniadanie :roll:
obiad zacznę koło 18 :D
Oj Margot bardzo przepraszam :kwiat: i smacznego życzę :)
Ja właśnie kończę gotować obiadek. Teraz już sobie idę...może wpadnę wieczorem...Miłego dnia :)
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

agunia3 pisze:Trochę mnie to dręczy więc się odezwę - postaram się krótko - nie wiem dokładnie o co chodzi ale znowu robi się niefajnie na forum, dlaczego atmosfera znowu się psuje?
Mam taką prośbę: regulamin i kulturalne zachowanie powinno obowiązywać wszystkich bez wyjątku, jeśli coś jest nie tak to każdy bez wyjątku powinien być odpowiednio i w odpowiednim miejscu upomniany przez właściwą osobę/osoby. Jest taki wybór tematów i forumowiczów, że jeśli komuś coś nie pasuje to się nie odzywa, zmienia temat i tyle. Już nie raz była sytuacja, że kilka osób usunęło konto - dlaczego, przez kogo czy z jakiego powodu nie wiem ale to nie było fajne. Nie raz ktoś coś napisał co nie spodobało się większości i już po nim...dlaczego tak jest? Przecież wszyscy tu jesteśmy dorośli, fakt, że czasem każdemu z nas puszczą nerwy, ma gorszy dzień ale trzeba umieć powiedzieć przepraszam i normalnie pogadać i wyjaśnić sytuację. I jeszcze raz przypominam - i mam taką nadzieję - że to jest forum dla wszystkich a nie tylko dla wybranych.
To tyle w temacie śniadaniowym - rozluźnić atmosferę, wyjaśnić sobie wszystko aby nie dostać niestrawności przy takim śniadanku i kawusi :)
Miłego i mądrego dnia wszystkim życzę :kwiat:
Nadal wierzę w ludzi, w ich mądrość, rozsądek - choć nie raz się sparzyłam. Kocham Was i proszę wyjaśnijcie sobie wszystko aby nie było niedomówień i niezdrowych sytuacji na forum :serce:
Poza tym przepraszam za popsucie zabawy :kwiat:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

..i co i kawusi się nie napiję ;) :?: :?: trudno ale powiem tak ...
myślę że nie warto się przejmować tym co ludzie mówią bo i tak mówić będą ..Nie ma co się przejmować opiniami tych, którzy są zawili, zazdrośni i żyją życiem każdego, tylko nie swoim…Więc koniec przejmowania się opiniami wyimaginowanych „onych”, „‚ich”, „wszystkich” i „‚kogoś’. Róbmy to, co się nam w życiu podoba, czego chcemy, byleby tylko potem móc spokojnie spojrzeć sobie w twarz…Agunia zostało jeszcze tego bigosiku z garnucha bo innego mam dość ;) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 37 razy

Post autor: Sloneczko »

eluunia pisze:..i co i kawusi się nie napiję ;) :?: :?: trudno ale powiem tak ...
myślę że nie warto się przejmować tym co ludzie mówią bo i tak mówić będą ..Nie ma co się przejmować opiniami tych, którzy są zawili, zazdrośni i żyją życiem każdego, tylko nie swoim…Więc koniec przejmowania się opiniami wyimaginowanych „onych”, „‚ich”, „wszystkich” i „‚kogoś’. Róbmy to, co się nam w życiu podoba, czego chcemy, byleby tylko potem móc spokojnie spojrzeć sobie w twarz…Agunia zostało jeszcze tego bigosiku z garnucha bo innego mam dość ;) :lol: :lol:
Eluniu :kwiat: mam jeszcze gołąbki ;) :D
ODPOWIEDZ