Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
eluunia pisze:..i co i kawusi się nie napiję trudno ale powiem tak ...
myślę że nie warto się przejmować tym co ludzie mówią bo i tak mówić będą ..Nie ma co się przejmować opiniami tych, którzy są zawili, zazdrośni i żyją życiem każdego, tylko nie swoim…Więc koniec przejmowania się opiniami wyimaginowanych „onych”, „‚ich”, „wszystkich” i „‚kogoś’. Róbmy to, co się nam w życiu podoba, czego chcemy, byleby tylko potem móc spokojnie spojrzeć sobie w twarz…Agunia zostało jeszcze tego bigosiku z garnucha bo innego mam dość
Eluś zapraszam, jest jeszcze mnóstwo Odnośnie Twojego wpisu - ja właśnie tak robię, nie przejmuję się zbytnio i chyba dlatego jestem wiecznie uśmiechniętą optymistką . Zapraszam wszystkich na bigosik i nie tylko