Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przedszkolanko:)ja złożyłam wniosek w sierpniu potwierdzenie dostałam w październiku wszystko działo się w 2011 roku czas oczekiwania około 15 m-cy pomorski NFZ.Pozdrawiam
Witajcie
Jestem tez z mazowieckiego. Złozyłam wniosek 3 lipca w ubiegłym roku a odpowiedz dostałam we wrześniu. Jak dzwoniłam do funduszu w sierpniu, bo jak wysłałam pocztą byłam ciekawa czy doszło, to Pani z funduszu powiedziała, że mają bardzo dużo wniosków i dlatego trwa to troszkę dłużej.
Życzę cierpliwości
Pozdrawiam
Hania
Witam,przedszkolanko koleżanko po fachu, wysłałam wniosek w maju 2011 odpowiedź w czerwcu 2011 śląski NFZ, czas oczekiwanie ok 18 miesięcy pozdrowienia