Tak Janie, właśnie tak czekam z ZUSujan19557 pisze:Paweł jeszcze jedna sprawa, jeśli z jakichś powodów nie chcesz jechać do Augustowa to możesz zwrócić skierowanie i możesz otrzymać nowe w inne miejsce ale z reguły jest tak, że po zmianie mogą zadzwonić i następnego dnia będziesz musiał jechać do sanatorium. Dzieje się tak wtedy gdy ktoś rezygnuje a ty wskakujesz na jego miejsce. Takie rzeczy są możliwe w uzgodnieniu z działem, który rozdziela sanatoria. Powodzenia , może się uda.
PROCARDIA AUGUSTÓW
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: PROCARDIA AUGUSTÓW
- teśka
- Przyjaciel forum

Takjan19557 pisze:Teśka ale do ciebie doktorek przyszedł chyba z innych powodów?teśka pisze:Tak jak do mnie Pan Doktor w Kamieniu Pomorskim![]()
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
- teśka
- Przyjaciel forum

Takie zaproszenie dostałam, ale nie skorzystałam więc pojawił się osobiściejan19557 pisze:To trochę szkoda bo powinnaś być zadowolona jeśli tak zacna osoba odwiedza osobiście w pokoju a w dodatku w godzinach wieczornych. Z reguły wołają do gabinetu.
- jan19557
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 15 sie 2012 13:01
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 22
- Podziękowano: 3 razy
-
Pawel77
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 08 lip 2014 18:47
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
Ja też bym przyszedł do Teśki pokoju.jan19557 pisze:Teśka ale do ciebie doktorek przyszedł chyba z innych powodów?teśka pisze:Tak jak do mnie Pan Doktor w Kamieniu Pomorskim![]()
-
Pawel77
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 08 lip 2014 18:47
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
Na to liczę, że zadzwonią. Z odpowiednią ofertą.jan19557 pisze:Paweł jeszcze jedna sprawa, jeśli z jakichś powodów nie chcesz jechać do Augustowa to możesz zwrócić skierowanie i możesz otrzymać nowe w inne miejsce ale z reguły jest tak, że po zmianie mogą zadzwonić i następnego dnia będziesz musiał jechać do sanatorium. Dzieje się tak wtedy gdy ktoś rezygnuje a ty wskakujesz na jego miejsce. Takie rzeczy są możliwe w uzgodnieniu z działem, który rozdziela sanatoria. Powodzenia , może się uda.
- teśka
- Przyjaciel forum

Ja też bym przyszedł do Teśki pokoju.Pawel77 pisze: Teśka ale do ciebie doktorek przyszedł chyba z innych powodów?
I staram się by "co niektórzy" nie wiedzieli, że mam jedynkę