Sanatorium ZUS /OPŁATA/

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
danna55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2012 19:42

Re: Sanatorium ZUS /)OPŁATA/

Post autor: danna55 »

Witam,Bławatek0.
Ja jestem z pomorskiego i czekam na komisję.A czy Ty jesteś już po komisji?Martwi mnie czy będzie można dopasować sobie termin wyjazdu i ewentualnie miejscowość.Pozdrawiam
forumowicz

Re: Sanatorium ZUS /)OPŁATA/

Post autor: forumowicz »

Witam :)
Tak, ja jestem z samego Gdańska.. Na komisję idę w czwartek 12-tego lipca. Nie wiem, czy można wybrać sobie ośrodek sanatoryjny..ja będę próbowała do Sobieszewa ,bo tylko tam sąsiadka może mnie dowieźć... Po komisji wszystko opiszę... Pozdrawia serdecznie :)
forumowicz

Re: Sanatorium ZUS /OPŁATA/

:( :cry: zabrali moje posty... co ja takiego zrobiłam? bycie miłym jest złe? :cry:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Bławatku 8-)

Ależ nikt Twoich postów nie usunął. Po prostu rozpoczęła się dyskusja nie związana z tym tematem zatem Adimn rozdzielił posty.
Zatem moja droga wejdź w "Na każdy temat" a swoje wpisy znajdziesz w temacie "Pogaduchy".

Pozdrawiam :)
forumowicz

A czemu admin rozdzielił? :roll: :oops: :oops: Chętnie bym admina interpretację ,oraz postanowienie poznała ,ja osobiscie wyniosłam z tego tematu dużo cennych inf ,teraz sie pogubiłam :( :( :(
forumowicz

I jeszcze jedno moje spostrzeżenie ,przepraszam jeśli mi wolno :oops: ,jeśli w określonym temacie ,piszemy nie na ten temat to wina leży po stronie autora tego tematu? :oops: :oops: :oops:
forumowicz

Jeżeli jest ktoś,kto chciałby wiedzieć cokolwiek na temat Sanatorium Jantar w Sobieszewie... to ja już wszystko wiem..widziałam się z Panią Dr Gebert w środę.....i dokładnie mi wszystko powiedziała.... Pozdrawiam
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Temat zamykam gdyż zupełnie odbiega od tytułu i za chwilę będę musiał ponownie przenosić posty na inny dział.
Zablokowany