Sanatorium w Kotlinie Kłodzkiej- które?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 63 razy
Podziękowano: 55 razy

Re: Sanatorium w Kotlinie Kłodzkiej- które?

Post autor: Zosia »

No to się cieszę nie jest to 5* tylko 2 ale uważam że za te pieniądze jest ok. Gdyby było coś nie tak, u znajomych była plama na wykładzinie - pokój im zmienili. Na ostatnim piętrze gorąco od blachy na dachu więc lepiej ciut niżej a może Ktoś podrzuci jeszcze jakąś inną ciekawą propozycję ?Pozdrawiam i miłego wypoczynku gdzie by to nie było :)
tomasz
Na forum od: 07 mar 2012 10:08

Post autor: tomasz »

Witam

Mogę z czystym sumieniem polecić Sanatorium Chemik w Dusznikach Zdroju. Ceny niskie a jakość usług porównywalna do Jana Kazimierza - tylko basenu brak. Ale zabiegi wszystkie na miejscu, pokoje dla gości prywatnych po generalnym remoncie,na miejscu salon kosmetyczny ( super dziewczyny) i mnóstwo dodatkowych atrakcji ( wycieczki piesze, warsztaty, pakiety) Polecam Ja tam będę wracał w każdym roku.
Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Faktycznie, standard jak i ceny niezłe:) dziekuje za radę:)
danna55
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 03 lip 2012 19:42

Post autor: danna55 »

Witam,byłam swego czasu w Bristolu- było ok.Ale na taki wyjazd można skorzystać z jakiegoś małego ośrodka jak:Villa Venus,lub Villa Pod Gwiazdami.Położone blisko centrum Kudowy,no i jest tam miło i sympatycznie.A na tańce zawsze można pójść do większego lokalu.W Villi Pod Gwiazdami byłam osobiście w zeszłym roku z wycieczką zorganizowaną na 7 dni.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
lukas385
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2012 15:54

Post autor: lukas385 »

Byłem w Długopolu-Zdroju koło Bystrzycy Kłodzkiej i jeśli chodzi o zabiegi, to są naprawdę dobre, tak jak sam pobyt w tym sanatorium. Polecam jeszcze uzdrowisko Szczawno-Zdrój i Jedlinę-Zdrój. Życzę miłego wypoczynku :D :D :D
addam39
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 gru 2010 10:45

Post autor: addam39 »

Witam.
A moze sanatorium Jan w Ladku Zdroju?kameralne(bo nie duze),bylem tam jesienia 2010r.Moj opis znajda panstwo na forum pt.SANATORIUM JAN LADEK ZDROJ.Czysto,pokoje po remontach z tv,radio i bezplatnym internetem wifi.Cen komercyjnych tam nie znam.Jeden minus ze w Ladku na wszystkie zabiegi trzeba dreptac-ale latem spacer to tez zabieg :) .Pzdr.
addam39
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 05 gru 2010 10:45

Post autor: addam39 »

JAN jest tak maly ze tu na forum o nim nie wiele.Moze tez i dlatego ze ludzie nie maja sie tam na co skarzyc:)
Lary
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 28 lut 2012 16:10

Post autor: Lary »

Wolałabym pojechać do Polanicy lub Kudowy z której właśnie wróciłam.Jestem zachwycona pobytem w Zameczku ale ceny tam są wysokie odpowiednio do warunków. Nie podobają mi się Duszniki jakoś tam pusto i przygnębiająco, nie jest to tylko moje zdanie. klimat też tam nie dla sercowców. Znajomi byli w Szarotce w Polanicy i sobie chwalili kameralne warunki i dobre zabiegi ale myślę że ceny też tam są zbliżone bo to jedno przedsiębiorstwo. Proponuję wynająć miejsce w kameralnym ośrodku lub pensjonacie i korzystać z zabiegów prywatnie w sanatoriach , wtedy będzie taniej i może lepsze warunki.Tańce są wszędzie i dla wszystkich. Życzę udanego urlopu.
ODPOWIEDZ