Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dwa lata temu cały październik byłem w Perle przy samym deptaku. Bardzo miło wspominam spacery po plaży, zbieranie grzybów i balety. Po drugiej stronie portu są bunkry warte obejrzenia ale w kilka osób wtedy dostaniecie przeodnika będzie ciekawiej. Życzę udanego wypoczynku i miłego towarzystwa. Jeśli mogę jeszcze w czymś pomóc pisz.
Dziękuję Janusz. Przeglądałem oferty rożnych ośrodków. Zastanawiam się nad Hotelem Azoty, chociaż Perła tez znalazla sie na mojej liscie. Czy słyszałes cos o Azotach bo na forum same pozytywy znajduję i to mnie zastanawia. Czy w Ustce funkcjonuje cos takiego jak komunikacja miejska?
Bunkry zwiedzę, dzięki. Co jeszcze ciekawego możesz polecic?
Nie ma komunikacji Co do samego ośrodka nic ci nie powiem poza tym, że jest oddalony kawałek od miasta i deptaka gdzie tętni życie towarzyskie za to na grzyby masz blisko i na plaże. Chodziłem plażą do samego końca i tylko mijałem Azoty.