Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Cennik pokoju w zależności od terminu i standardu jest zawsze podany na odwrocie skierowania z NFZ.O ile mi wiadomo, emeryci w dopłatach ulg nie mają, wszyscy płacą równo, zarówno opłaty za pobyt jak i opłatę uzdrowiskową, czyli klimatyczne.Jedynie koszt biletu kolejowego może być niższy o 37%, , oczywiście jeśli ma się wkładkę na tę zniżkę.
Witam aj nie zgadzam się z opinią ze to sanatorium jest super dla mnie DNO DNO DNO . Byłem w wielu sanatoriach ale to co zobaczyłem i to jak traktuje się pacjęta pozostawia wielki nie smak . NIGDY TAM JUŻ NIE WRÓCE .
Pewnie tak,jak wszędzie..kto pierwszy,ten lepszy.
Ja zawsze staram się przyjechac dzień wcześniej,nawet płacąc sporo za nocleg,ale wtedy unikam kolejek,choć nie zawsze mam możliwość wyboru pokoju,jednak nie wszędzie tak mozna.
może mi ktoś napisać jak sie kontaktował z tym sanatorium????Ja dzwoniłam na telefon podany na stronie internetowej i nie odbierają, wysyłałam maile i wracały do mnie, a jak wpisywałam w google map to pokazywało mi ze ośrodek zamknięty, chciałam tam jechać prywatnie no ale w końcu zdecydowałam sie na Sanatorium Kamienny Potok w Sopocie
niewiem czym wy sie zachwycacie, na mnei zrobilo zle wrazenie , nie miła obsługa, brak wyboru pokoi, wszytsko płatne , nawet parking nazwa mswia to chyba zostalo z poprzedniej epoki i zapomnieli zmienic, 4 małe windy ktore nie nadążaja wozic ludzi, na obiad czeka sie po 15 minut na winde , brak mozliwosci skorzystania z basenu przez kuracjuszy. inne zabiegi w porzadku.