Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ewka pisze:Witam
Dostałam skierowanie do Rosomaka- Ustroń od 07.10.2014- czy może ktoś w tym czasie wybiera się do tego sanatorium? Ja jestem NFZ zachodniopomorski
iwcia pisze:Witam serdecznie
Dostałam skierowanie do Ustronia od 6 pażdziernika, lecz do Równicy.
Jesli nic nie stanie na przeszkodzie, pojadę i bardzo chętnie sie z Wami spotkam.Ośrodek wprawdzie inny, lecz to bez znaczenia.
Pozdrawiam
6 października jeszcze będę w Ustroniu, więc piszę się na spotkanie
iwcia pisze:Ewcia
Własnie, juz gdzies mi mignęła taka informacja, że tam byłas.
Jesli Ty piszesz, że wrociłaś zadowolona, to lepszej rekomendacji nie potrzebuję
Ale jesli nasuną mi sie jakieś pytania, to zwroce się do Ciebie na PW.Narazie mam jeszcze czas.
Pozdrawiam serdecznie
Iwciu, nie ma sprawy pytaj o wszystko. Jak tylko będę w stanie Ci pomóc to zrobię to z przyjemnością
czy skierowanie do Rosomaka w tym terminie dostałam tylko ja Pozdrawiam wszystkich forumowiczów