Ustroń Rosomak od 07.10.2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Re: Ustroń Rosomak od 07.10.2014

Post autor: baron14 »

ewka pisze:Witam
Dostałam skierowanie do Rosomaka- Ustroń :D od 07.10.2014- czy może ktoś w tym czasie wybiera się do tego sanatorium? Ja jestem NFZ zachodniopomorski
Ewka pozdrów ode mnie Rosomaczka i całe 5 piętro :lol: :lol: :lol: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
mhelska
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2013 20:28

Post autor: mhelska »

Miłe Panie życzę miłego pobytu właśnie wróciłam z Różyczki pobyt super towarzystwo doborowe czego i wam życzę Pozdrówcie ode mnie Ustroń
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

mhelska pisze:Miłe Panie życzę miłego pobytu właśnie wróciłam z Różyczki pobyt super towarzystwo doborowe czego i wam życzę Pozdrówcie ode mnie Ustroń
Jadę do Róży 18 września, cieszę się, że jesteś zadowolona, mam nadzieję, że również będę :D Pozdrowię Ustroń od Ciebie :kwiat:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

iwcia pisze:Witam serdecznie :)
Dostałam skierowanie do Ustronia od 6 pażdziernika, lecz do Równicy.
Jesli nic nie stanie na przeszkodzie, pojadę i bardzo chętnie sie z Wami spotkam.Ośrodek wprawdzie inny, lecz to bez znaczenia.
Pozdrawiam :kwiat:
6 października jeszcze będę w Ustroniu, więc piszę się na spotkanie :)
ewka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2014 11:16
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ewka »

ewasz pisze:
iwcia pisze:Ewcia :kwiat:
Własnie, juz gdzies mi mignęła taka informacja, że tam byłas. :D
Jesli Ty piszesz, że wrociłaś zadowolona, to lepszej rekomendacji nie potrzebuję :) :kwiat:
Ale jesli nasuną mi sie jakieś pytania, to zwroce się do Ciebie na PW.Narazie mam jeszcze czas.
Pozdrawiam serdecznie :kwiat: :serce:
Iwciu, nie ma sprawy pytaj o wszystko. Jak tylko będę w stanie Ci pomóc to zrobię to z przyjemnością :serce:
:roll: czy skierowanie do Rosomaka w tym terminie dostałam tylko ja :lol: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
ODPOWIEDZ