Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie kochani
gratuluje wszystkim spadków numerkowych i nie przejmujcie sie ,że wolno numerki ida , u mnie było podobnie , raz do góry raz na dół w jednym dniu 6 a w drugim 96 i tak dalej az do samego przydziału
trzymam za was kochani kciuki
pozdrawiam cieplutko
teresaela pisze:Pozdrowienia dla Miki, właśnie wróciłam z sanatorium Zdrowie w Ciechocinku, byłam tam pierwszy raz i gdybym była bogata to wyjeżdżałabym tam co miesiąc na 2 tygodnie, latem jest pięknie, jest gdzie spacerować, park sosnowy, park zdrojowy, tężnie wokoło zewsząd płynie muzyka jest gdzie potańczyć, posłuchać muzyki, posiedzieć przy grzybku, co chwilę koncerty w parku zdrojowym tylko zabrać ze sobą dobry humor i życzę dobrego wypoczynku po zabiegach w domu uzdrowiskowym. Pozdrawiam.
Dziekuję za miłe słowa , nabrałam ochoty na ten Ciechocinek , humorku mi nie brakuje więc bedzie dobrze
pozdrawiam serdecznie
ibizka wielkopolska pisze:Eluunia ja mam połowę z tego Zaczynałam od 36000 ale jakoś przeleciało
...
Witaj Ibizka ...W tym samym czasie byłyśmy w Kołobrzegu ale Ty złożyłaś wcześniej a ja dopiero z końcem maja i mam taki numer ale numer ale spokojnie sobie poczekam Miłego czekania
ulanie pisze:Ala różnica na wniosku znaczna, a w realu jak to się ma?... no to drugie, do szpitala, to faktycznie do szpitala, o co chodzi? oj widzę jak mało jestem zorientowana w tym temacie
Nie to jest też taki szpital sanatorium,możesz normalnie wychodzić,tyle tylko,że mogą być obchody (nie wszędzie). Są miejsca gdzie nawet nie zorientujesz się,że ci pacjenci to właśnie szpitalni.W jednym z sanatoriów mieszkałam w apartamencie uiszczając ustaloną opłatę,wcale nie jakoś tam szczególnie wygórowaną.
ulanie pisze:Ala różnica na wniosku znaczna, a w realu jak to się ma?... no to drugie, do szpitala, to faktycznie do szpitala, o co chodzi? oj widzę jak mało jestem zorientowana w tym temacie
Nie to jest też taki szpital sanatorium,możesz normalnie wychodzić,tyle tylko,że mogą być obchody (nie wszędzie). Są miejsca gdzie nawet nie zorientujesz się,że ci pacjenci to właśnie szpitalni.W jednym z sanatoriów mieszkałam w apartamencie uiszczając ustaloną opłatę,wcale nie jakoś tam szczególnie wygórowaną.
To ja byłam w Pieniawie i też to tak wyglądało, dopiero na basenie po bransoletkach można było poznać, kto jest kto
Witam wszystkich oczekujących i już szczęśliwych A czy może ktoś wybiera się do Kołobrzegu w najbliższych dniach (jak ja) ? Zauważyłem, że latem jakoś wszyscy jadą w góry, albo do centralnej Polski, a nie nad morze
Witam wszystkich cieplutko
Cieszę sie ,że spadaja wasze numerki
E w a , bedziesz niedługo walizki odkurzać , tego Ci życzę i pozostałym
Robeo , miałam na skierowaniu zaznaczone morze a dostałam Ciechocinek no cóz tam jeszcze nie byłam a dużo tam sie dzieje ,
pozdrawiam
Mika70 pisze:Witam wszystkich cieplutko
Cieszę sie ,że spadaja wasze numerki
E w a , bedziesz niedługo walizki odkurzać , tego Ci życzę i pozostałym
Robeo , miałam na skierowaniu zaznaczone morze a dostałam Ciechocinek no cóz tam jeszcze nie byłam a dużo tam sie dzieje ,
pozdrawiam
Dzięki Mika
Pozdrawiam wszystkich w upalną niedzielę i życzę miłego dnia oraz dużych spadków w przyszłym tygodniu.