Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mężczyźni wolą kobiety piękne niż inteligentna,
bo lepiej im wychodzi patrzenie niż myślenie
Panowie bez obrazy
Ojjjj Selene przecież nie od dziś wiadomo że faceci są wzrokowcami ... i jak nie patrzeć na Was cudne kobietki..........
tylko muszę zaprotestować bo patrzenie wychodzi mi tak dobrze jak myślenie
No OK jeszcze nie czytałem ale wchodzę w "ciemno" bronię własną "klatą" czy co z niej tam zostało.... tylko kurcze ja nie strachliwy ale przestraszyć chyba jeszcze potrafię ......
Hmmmm no kuźwa myślałem że na drugie imię mam Boiżysław a nie Ochrona, ale czego nie robi się dla kobiet ..... tylko kurcze jak my na tym faceci później wychodzimy )))))