Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie kochani
gratuluje wszystkim spadków numerkowych i nie przejmujcie sie ,że wolno numerki ida , u mnie było podobnie , raz do góry raz na dół w jednym dniu 6 a w drugim 96 i tak dalej az do samego przydziału
trzymam za was kochani kciuki
pozdrawiam cieplutko
teresaela pisze:Pozdrowienia dla Miki, właśnie wróciłam z sanatorium Zdrowie w Ciechocinku, byłam tam pierwszy raz i gdybym była bogata to wyjeżdżałabym tam co miesiąc na 2 tygodnie, latem jest pięknie, jest gdzie spacerować, park sosnowy, park zdrojowy, tężnie wokoło zewsząd płynie muzyka jest gdzie potańczyć, posłuchać muzyki, posiedzieć przy grzybku, co chwilę koncerty w parku zdrojowym tylko zabrać ze sobą dobry humor i życzę dobrego wypoczynku po zabiegach w domu uzdrowiskowym. Pozdrawiam.
Dziekuję za miłe słowa , nabrałam ochoty na ten Ciechocinek , humorku mi nie brakuje więc bedzie dobrze
pozdrawiam serdecznie