kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Mika70
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2014 19:57
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: Mika70 »

Witajcie kochani :)
gratuluje wszystkim spadków numerkowych :) i nie przejmujcie sie ,że wolno numerki ida , u mnie było podobnie , raz do góry raz na dół :) w jednym dniu 6 a w drugim 96 i tak dalej az do samego przydziału :)

trzymam za was kochani kciuki :D
pozdrawiam cieplutko :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Mika70
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

teresaela pisze:Pozdrowienia dla Miki, właśnie wróciłam z sanatorium Zdrowie w Ciechocinku, byłam tam pierwszy raz i gdybym była bogata :D to wyjeżdżałabym tam co miesiąc na 2 tygodnie, latem jest pięknie, jest gdzie spacerować, park sosnowy, park zdrojowy, tężnie wokoło zewsząd płynie muzyka jest gdzie potańczyć, posłuchać muzyki, posiedzieć przy grzybku, co chwilę koncerty w parku zdrojowym tylko zabrać ze sobą dobry humor i życzę dobrego wypoczynku po zabiegach w domu uzdrowiskowym. Pozdrawiam. :P
Dziekuję za miłe słowa , nabrałam ochoty na ten Ciechocinek :D :D :D , humorku mi nie brakuje więc bedzie dobrze :)
pozdrawiam serdecznie :kwiat: :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

ibizka wielkopolska pisze:Eluunia ja mam połowę z tego :) Zaczynałam od 36000 ale jakoś przeleciało
...
Witaj Ibizka ...W tym samym czasie byłyśmy w Kołobrzegu ale Ty złożyłaś wcześniej a ja dopiero z końcem maja :( i mam taki numer :lol: :lol: ale numer :roll: ale spokojnie sobie poczekam :D Miłego czekania :)
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

ulanie pisze:Ala różnica na wniosku znaczna, a w realu jak to się ma?... no to drugie, do szpitala, to faktycznie do szpitala, o co chodzi? oj widzę jak mało jestem zorientowana w tym temacie :lol:
Nie to jest też taki szpital sanatorium,możesz normalnie wychodzić,tyle tylko,że mogą być obchody (nie wszędzie). Są miejsca gdzie nawet nie zorientujesz się,że ci pacjenci to właśnie szpitalni.W jednym z sanatoriów mieszkałam w apartamencie uiszczając ustaloną opłatę,wcale nie jakoś tam szczególnie wygórowaną.
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Alice pisze:
ulanie pisze:Ala różnica na wniosku znaczna, a w realu jak to się ma?... no to drugie, do szpitala, to faktycznie do szpitala, o co chodzi? oj widzę jak mało jestem zorientowana w tym temacie :lol:
Nie to jest też taki szpital sanatorium,możesz normalnie wychodzić,tyle tylko,że mogą być obchody (nie wszędzie). Są miejsca gdzie nawet nie zorientujesz się,że ci pacjenci to właśnie szpitalni.W jednym z sanatoriów mieszkałam w apartamencie uiszczając ustaloną opłatę,wcale nie jakoś tam szczególnie wygórowaną.
To ja byłam w Pieniawie i też to tak wyglądało, dopiero na basenie po bransoletkach można było poznać, kto jest kto :)
Awatar użytkownika
Robeo
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2012 10:56

Post autor: Robeo »

Witam wszystkich oczekujących i już szczęśliwych :) A czy może ktoś wybiera się do Kołobrzegu w najbliższych dniach (jak ja) ? Zauważyłem, że latem jakoś wszyscy jadą w góry, albo do centralnej Polski, a nie nad morze :D
Awatar użytkownika
E w a
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 cze 2014 19:30
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: E w a »

Witajcie :kwiat: . Ja właśnie marzę o Kołobrzegu :serce: ale prze de mną jeszcze trochę czekania zanim się dowiem dokąd pojadę ;)
Mój numerek na dzisiaj 485 :lol:

Pozdrawiam wszystkich z forum :serce:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Moim marzeniem zawsze muszą być góry :lol: rzs-esik tak woli :lol:
Awatar użytkownika
Mika70
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam wszystkich cieplutko :)
Cieszę sie ,że spadaja wasze numerki :)
E w a , bedziesz niedługo walizki odkurzać , tego Ci życzę i pozostałym :D
Robeo , miałam na skierowaniu zaznaczone morze a dostałam Ciechocinek :D no cóz tam jeszcze nie byłam a dużo tam sie dzieje :D ,
pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
E w a
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 cze 2014 19:30
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: E w a »

Mika70 pisze:Witam wszystkich cieplutko :)
Cieszę sie ,że spadaja wasze numerki :)
E w a , bedziesz niedługo walizki odkurzać , tego Ci życzę i pozostałym :D
Robeo , miałam na skierowaniu zaznaczone morze a dostałam Ciechocinek :D no cóz tam jeszcze nie byłam a dużo tam sie dzieje :D ,
pozdrawiam :)
Dzięki Mika :serce:
Pozdrawiam wszystkich w upalną niedzielę i życzę miłego dnia :D oraz dużych spadków w przyszłym tygodniu. :kwiat:
Zablokowany