Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
jawa 53 pisze:Przepis na dobry niedzielny obiad : pojechać do Mamusi.
Menu ; rosół z domowej kury i gołąbki w sosie grzybowym ( + trzy porcje na wynos )
" Nie ma jak u Mamy..."
Nie ma jak u mamy, tylko niestety ...trzeba ją jeszcze mieć
Na wtorek i środę zrobiłem gołąbki z kaszą gryczaną, mięskiem i grzybkami - na wynos.
Na wczoraj zrobiłem kluski ziemniaczane z kapustą i mięskiem - tez na wynos. U siostry w kuchni tylko ugotowałem wcześniej przygotowane kluski.
Na dzisiaj będzie rewanż ze strony siostry
Dobrze, że blisko mieszka
krecik pisze:Na wtorek i środę zrobiłem gołąbki z kaszą gryczaną, mięskiem i grzybkami - na wynos.
Na wczoraj zrobiłem kluski ziemniaczane z kapustą i mięskiem - tez na wynos. U siostry w kuchni tylko ugotowałem wcześniej przygotowane kluski.
Na dzisiaj będzie rewanż ze strony siostry
Dobrze, że blisko mieszka
Tak. Siostra tak uważa Na dzisiaj miała przygotować jakąś zapiekankę makaronową. Czy zjadliwa to się okaże. Z niej jest marna kucharka to panienka, która zawsze tylko dla siebie gotowała
Jaka będzie to się dopiero okaże
Też robiłem zapiekankę makaronową z kurczakiem (kurczak w marynacie) i brokułami. Rzeczywiście była pyszna
Ale samochwała ze mnie
krecik pisze:Jaka będzie to się dopiero okaże
Też robiłem zapiekankę makaronową z kurczakiem (kurczak w marynacie) i brokułami. Rzeczywiście była pyszna
Ale samochwała ze mnie
Kreciku następnym razem wiesz i myślę , że rozumiesz
DHL szybko jeździ
spróbujemy , ocenimy i ewentualnie pochwalimy
Zapiekanki są superanckie , a jeszcze podane na patelni
Ostatnio zmieniony 18 lip 2014 14:46 przez margot, łącznie zmieniany 1 raz.