wyjazd z drugą osobą

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 88 razy

Re: wyjazd z drugą osobą

Post autor: darek »

Maria777 pisze:Ja byłam jeden raz w sanatorium i nie szukałam przygód, tylko bacznie obserwowałam! Na drugi dzień po wieczorku zapoznawczym, większość chodziło parami za rączkę i tak do końca turnusu..... co ciekawe to pan miał 70 lat, a pani 40 :kwiat: :serce: :kwiat:
Czyżbyś Mario była w ostatnim czasie w ...Busku i mieliśmy przyjemność siedzieć przy jednym stoliku na posiłkach ?
wprawdzie do wspomnianych 70 troszkę mi brakuje ,ale z twojego opisu wnioskuję ,że miałem przyjemność.
Zadam tylko ostentacyjne PYTANIE
Dlaczego nigdy na śniadanie nie było zupy mlecznej dla mnie , dlaczego również zupa przy obiadach była taka ..rzadka -sama woda , dlaczego Tak mocno adorowałaś tego Pana siedzącego obok "Naszego " stolika w koloratce ?
A mnie "kruszynce" wyjadałaś cale ..śniadanie ? dobrze ,że miałem wysokie notowania u Pań Kelnerek i zawsze śniadania do wyboru :lol:

Mario uważam ,że Osoby takie jak Ty mało widzą a BARDZO dużo Sobie dopowiadają

-Nikt rozsądny ,kto poznaje się na turnusie nie chodzi ostentacyjnie pod rączkę -ok może wieczorem wracając z tańców ,ale Ty tego widzieć nie mogłaś Bo już zapewne od 21 czekałaś na obchód ;)
Pozdrawiam
TROSZKĘ TOLERANCJI Ty również kiedyś może miałaś 40-50 lat
Awatar użytkownika
Maria777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2014 17:38
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Maria777 »

Nie, w Busku nie byłam jeszcze, ale .....uderz w stół, a nożyce się odezwą :!: ale atak!!! aż się boję :P
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Mario z pełnym szacunkiem dla Twojej osoby ,należysz chyba do bardzo sfrustrowanych kobiet :( Takie widac nie tylko w sanatoriach ,ale jeśli o sanatoriach mowa to zapewne jesteś jedną z nich.
Sorki za moją ocenę ,nie lubię innym mówić takich ,ale co Ciebie tak naprawdę obchodzi ? Nawet jeśli tak jest? Twoje zycie ?
Jesteś sumieniem swiata ? A może masz uciechę z tego ,że śledzisz innych nie wiedząc o nich tak naprawdę nic ,ponieważ tak jest.
Wiesz nie obraż się, ale szkoda skierowań dla osób ,które zamiast swój czas poświęcić na leczenie poświecają na PLOTY !,sledzenie innych oraz chore domysły.
Miałam okazje takie osoby o Twoim charakterze obserwować i tak naprawdę ,to życie tych osób jest nijakie i puste.
Może warto zająć się sobą bardziej? A może jesteś jak kryształ ten doskonały ,jeśli to gratuluję.
:( Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Maria777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 lip 2014 17:38
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Maria777 »

Dzięki za szczerość, ale macie rację w jednym - jestem idealna i nic ani nikt nie jest w stanie tego zmienić!!! A tak dla waszej wiadomości - mam 36 lat :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

A kogo obchodzi Twój wiek? no własnie mnie nie Mario :) czyli mówisz swobodnie o sobie :shock: i o innych smutne :(
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: Sloneczko »

Maria777 pisze:Dzięki za szczerość, ale macie rację w jednym - jestem idealna i nic ani nikt nie jest w stanie tego zmienić!!! A tak dla waszej wiadomości - mam 36 lat :kwiat:
A tak na poważnie Mario.....o co cholerka tobie chodzi w tym temacie??????? Ty chcesz jechać z drugą osobą czy chcesz czegoś innego....z drugą osobą :?: :?: :o :o Pytasz...zaprzeczasz ....dziwne :? :?
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Mario, to tym bardziej z racji swojego wieku nie powinnaś oceniać innych ludzi. Nigdy nie wiesz co los przyniesie Tobie. Ja też wyjeżdżam do sanatorium albo z siostrą albo z mężem. Ale to jest mój wybór i nigdy nie "zaglądam" do pokoju innych kuracjuszy.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

Maria777 pisze: jestem idealna i nic ani nikt nie jest w stanie tego zmienić!!! A tak dla waszej wiadomości - mam 36 lat :kwiat:
Tak na marginesie..... nie ma ludzi idealnych. Pamietaj że nie znamy samych siebie i dopiero życie skłania nas do różnych zachowań, weryfikuje nasze poglądy jak i opinie o nas samych. NIGDY NIE MÓW NIGDY..... bardzo mądre porzekadło o czy sama miałam okazje się przekonać. Więcej pokory wobec życia i innych.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 88 razy

Post autor: darek »

Maria777 pisze:Dzięki za szczerość, ale macie rację w jednym - jestem idealna i nic ani nikt nie jest w stanie tego zmienić!!! A tak dla waszej wiadomości - mam 36 lat :kwiat:
Super informacja Mario

Kobiet w przedziale 30-40 lat jest stosunkowo Bardzo mało 2-3 na turnus 200 osobowy czyli Nie powinnaś być osobą ,która chodzi Swoimi ścieżkami !!
Każdy nawet Pani siostra zakonna z ,którą miałem przyjemność rozmów czy Nawet Siostry ,które współpracowały Z JPII w Watykanie a z..którymi poszedłem w Krynicy na Tańce!!!( lat temu kilka naście Potrzebują Rozmów -DIALOGU.
Czy ktokolwiek z was miał przyjemność Tańczyć z Księdzem ,Biskupem , Zakonnicą ?
Nie jest to ZABRONIONE PRZEZ PRAWO KANONICZNE

W Twojej wypowiedzi można zauważyć dwa wątki
-Nie poznałaś Kolegi -Znajomego z ,którym mogłabyś Rozmawiać Spacerować, lub po prostu jak bywa to w sanatoriach masz o Sobie Bardzo wysokie mniemanie .
Moim zamiarem nie jest atakowanie Ciebie w sanatoriach byłem razy kilka i dużo mógłbym powiedzieć , ale kiedyś na tym portalu ktoś napisał ,ze nie musi jechać do sanatorium , aby ZDRADZIĆ !!!

A może troszkę TOLERANCJI DLA tego 70 letniego Dziadka ( sam Nim jestem ) może to Jego szkoda ,że nie Mój OSTATNI raz poczuć młodszą osobę obok siebie a czy Oni robili COŚ ZDROŻNEGO???

I tak już na Marginesie miałem przyjemność udawać choć co potwierdzi to wiele Pań z Portalu tańczyć z Panią w wieku Mojego Syna co też potwierdzi kilka osób Bardzo Ponętną Młodą Osobą ;)
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Maria777 pisze:A potem wracają do kochającego męża lub żony i twierdzą, że bardzo tęsknili.... kto nie był, to uwierzy w takie bajki :roll:
A Ty Mario byłaś aż 1 raz i wszystko widziałaś, wiesz i pewnie materacem też byłaś :lol: :lol:
Te oburzone to najczęściej ................ :lol: :lol: :lol: :lol:
Wszystko młoda osobo zależy od usposobienia, zgorzkniałe nawet młode nie znajdą towarzystwa nigdzie. Życie bardzo szybko zweryfikuje Twoje poglądy zobaczysz :twisted:
Mam już swoje lata i znam życie. Niejedno widziałam, przeżyłam i mimo to nie wyciągam tak pochopnie wniosków jak Ty :twisted:
Więcej Moja Droga pokory jak Ci już napisała jedna z forumowiczek i powściągliwości w osądach :twisted:
Pamiętaj nie osądzaj bo będziesz osądzona a tak na prawdę czy tego chcesz :?:
Piszesz, że jesteś kryształowa - czyżby :?: Muszę przyznać, że samoocena bardzo odważna :twisted: ale subiektywana. A jak wypadnie ta obiektywna szczera do bólu :?:
Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ