wyjazd z drugą osobą
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Re: wyjazd z drugą osobą
A to już była jakaś MariaAlice pisze:Jakaś Maria A. znów???
Może tak lubi pojawiać się cyklicznie
Pozdrawiam Cię serdecznie Alice
- ewasz
- Przyjaciel forum

Alice, więdnę normalnieAlice pisze:Ewuś....no Maria nie,ale....![]()
Ledwo żyję w tych temperaturach
A w Lądku .......
Ach
- ewasz
- Przyjaciel forum

Oj SłoneczkoSloneczko pisze:Maria była materacem![]()
....... moja matko kochana
![]()
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Nadal BARDZO intryguje MNIE ten wpis.Maria777 pisze:Ja byłam jeden raz w sanatorium i nie szukałam przygód, tylko bacznie obserwowałam! Na drugi dzień po wieczorku zapoznawczym, większość chodziło parami za rączkę i tak do końca turnusu..... co ciekawe to pan miał 70 lat, a pani 40![]()
![]()
Byłam jeden raz .
-Mario ja w Twoim wieku zaliczyłem już .10 mam do dziś wypisy za tamtych pobytów !!
Nie szukałam przygód.
-Mario -Ja ich również NIGDY nie szukam -one znajdują ..mnie
Tylko bacznie obserwowałam
-Mario -wolę być obserwowany , bo gdybym to Ja miał to prawdopodobnie dostałbym rozdwojenia jaźni
Na drugi dzień po wieczorku zapoznawczym większość chodziła parami za rączkę.
-Mario -W to NIGDY nie uwierzę -Polska to kraj bardzo katolicki Nie mamy natury południowców czy innych Nacji -Tak można podejść w tzw parze ,ale wierz Mi Byłem w Sanatoriach ponad 25 razy i NIGDY nie widziałem ,aby po pierwszym razie "wiązać się na ..cały Turnus "
Romanse jeżeli już Następują rozwijają się i ew ROZKWITAJĄ w ostatnim ..TYGODNIU
Co ciekawe to pan miał 70 lat, a pani 40
Mario- Określenie wieku jest bardzo trudne , choć podejrzewam ,że wspomniana para może raczej znalazła "wspólny język -Niż jak Ty podejrzewasz ..wspólną pościel !!!"
A jeżeli już to w/w Pani Musiała by być BARDZO ZDESPEROWANA .
A tak już na marginesie w polskich miejscowościach uzdrowiskowych najczęściej odwiedzanymi sklepami z NAJWIĘKSZYMI obrotami są Sklepy sprzedające nie produkty firmy Unimil czy Durex tylko Wibratory( ale to już temat do innego działu)
- iwon28
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 20 kwie 2014 08:38
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 8
Witaj Darku , dosyć trafnie rozpisałeś to co napisała Maria777 i w zupełności się z Tobą zgadzam. Pozdrawiamdarek pisze:Nadal BARDZO intryguje MNIE ten wpis.Maria777 pisze:Ja byłam jeden raz w sanatorium i nie szukałam przygód, tylko bacznie obserwowałam! Na drugi dzień po wieczorku zapoznawczym, większość chodziło parami za rączkę i tak do końca turnusu..... co ciekawe to pan miał 70 lat, a pani 40![]()
![]()
Byłam jeden raz .
-Mario ja w Twoim wieku zaliczyłem już .10 mam do dziś wypisy za tamtych pobytów !!
Nie szukałam przygód.
-Mario -Ja ich również NIGDY nie szukam -one znajdują ..mnie
Tylko bacznie obserwowałam
-Mario -wolę być obserwowany , bo gdybym to Ja miał to prawdopodobnie dostałbym rozdwojenia jaźni
Na drugi dzień po wieczorku zapoznawczym większość chodziła parami za rączkę.
-Mario -W to NIGDY nie uwierzę -Polska to kraj bardzo katolicki Nie mamy natury południowców czy innych Nacji -Tak można podejść w tzw parze ,ale wierz Mi Byłem w Sanatoriach ponad 25 razy i NIGDY nie widziałem ,aby po pierwszym razie "wiązać się na ..cały Turnus "
Romanse jeżeli już Następują rozwijają się i ew ROZKWITAJĄ w ostatnim ..TYGODNIU
Co ciekawe to pan miał 70 lat, a pani 40
Mario- Określenie wieku jest bardzo trudne , choć podejrzewam ,że wspomniana para może raczej znalazła "wspólny język -Niż jak Ty podejrzewasz ..wspólną pościel !!!"
A jeżeli już to w/w Pani Musiała by być BARDZO ZDESPEROWANA .
A tak już na marginesie w polskich miejscowościach uzdrowiskowych najczęściej odwiedzanymi sklepami z NAJWIĘKSZYMI obrotami są Sklepy sprzedające nie produkty firmy Unimil czy Durex tylko Wibratory( ale to już temat do innego działu)
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
darek pisze: Tylko bacznie obserwowałam
-Mario - ale wierz Mi Byłem w Sanatoriach ponad 25 razy i NIGDY nie widziałem ,aby po pierwszym razie "wiązać się na ..cały Turnus "
i to może być "podkład" kierujący do kolejnego wątku...
...
jako, że po pierwszych kotach za płoty...
rodzą się...
....
eeehhh.... tam...
stare dzieje...