Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kolejny, gorący, bezchmurny dzień w świętokrzyskim dobiega końca. Pomimo upałów zdecydowanie wolę lato niż zimę . Pozdrawiam wszystkich lubiących gorąco, oraz tych, którzy doczekać nie mogą się ochłodzenia
Selene już napisała więc ja tylko potwierdzę, że pogoda w Poznaniu prawdziwie letnia Nawet się ciut opaliłam a z tym mam zawsze problem. I tradycyjnie chłodziłam stópki w "moim miejscu"
Z Chałup jechałem około 2 godziny .22 minuty raptem 42 km. Jechałbym jeszcze dłużej ale znam skróty od Władka . Podziwiam kierowców wracających z Wakacji . Ci do samej Redy jechali ze 3 godziny . Mamy lato i to piękne . Pozdrawiam i życzę kolorowych snów . jestem padnięty tą jazdą
Witajcie
Sosnowiec gorący ba upalny ani grama deszczu.Ostatnio nawet porządna burza minęła Nas boczkiem.
Pozdrawiam Wszystkich korzystajmy z ciepełka bo zima niebawem.
28 stopni o tej godzinie Kocham lato ....gorzej z serduchem dzisiaj nie było zachwycone niestety Można prosić o 10 stopni mniej i deszczu , deszczu Plis
Po burzowej nocy, znów słoneczko pięknie świeci. Mam nadzieję Słoneczko, że nie dojdą do mnie chmurki od Ciebie
Miłego Dnia życzę Wszystkim Forumowiczom