Miałeś kreciku wypić w południe ze mna kawkę, ale nawaliłam.......krecik pisze:Tak, tak Margot, to już czas na następną kawusię
Pogaduchy
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Pogaduchy
-
forumowicz
To jeszcze tylko brak ci motylków w brzuszku6basia6 pisze:Witajcie dziewczynkiwidzę, że mój temat jest poruszany. Najpierw miałam męty, a teraz jakieś błyski mi się przyplątały
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Oj, chyba jestem nie w temacie bo nie wiem o co biega6basia6 pisze:Witajcie dziewczynkiwidzę, że mój temat jest poruszany. Najpierw miałam męty, a teraz jakieś błyski mi się przyplątały
-
forumowicz
Motyki też mam od jakiegoś czasubaron14 pisze:To jeszcze tylko brak ci motylków w brzuszku6basia6 pisze:Witajcie dziewczynkiwidzę, że mój temat jest poruszany. Najpierw miałam męty, a teraz jakieś błyski mi się przyplątały
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- basiat
- Przyjaciel forum

Pyszne nie czytałaś dziękowałem ci za niebasiat pisze:Baronku, jak Ci smakowały moje dzisiejsze rogaliki, przygotowane specjalnie dla Ciebie![]()
![]()
![]()
![]()
-
forumowicz
Ewciuewasz pisze:Oj, chyba jestem nie w temacie bo nie wiem o co biega6basia6 pisze:Witajcie dziewczynkiwidzę, że mój temat jest poruszany. Najpierw miałam męty, a teraz jakieś błyski mi się przyplątały
![]()
- basiat
- Przyjaciel forum

Ale tam były rogaliki tylko dla Ciebie- takie ,jakie lubisz.chyba przeoczyłeś i może ktoś Ci je zjadł????baron14 pisze:Pyszne nie czytałaś dziękowałem ci za niebasiat pisze:Baronku, jak Ci smakowały moje dzisiejsze rogaliki, przygotowane specjalnie dla Ciebie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6.......... jeszcze trocha i nom łodfurgnirsz