kasiu , zobacz w przegladarce moze tam jest juz wiadomość a pózniej przychodzi do domukasia+ pisze:,,,, No u mnie kolejka stoi prawie w miejscu, dziś ... jeszcze 140 nr jutro zadzwonię może coś nowego się dowiem ....
pozdrawiam wszystkich

kasiu , zobacz w przegladarce moze tam jest juz wiadomość a pózniej przychodzi do domukasia+ pisze:,,,, No u mnie kolejka stoi prawie w miejscu, dziś ... jeszcze 140 nr jutro zadzwonię może coś nowego się dowiem ....

Witam, dzwonić należy do naszego oddziału NFZ ,telefony u góry pisma o weryfikacji.bozenag pisze:dziękuję za radę, a na jaki numer trzeba dzwonić i jak się odmówi to nie ma żadnych konsekwencji?
proszę mi powiedzieć jak chciała bym pojechać około 15 września to kiedy mam dzwonić ?
pozdrawiam

koniecznie jutro zadzwoń do NFZ -ukasia+ pisze:.... cały czas sprawdzam w przeglądarce i wiem że osoby składające po mnie mają przydział - dziwne - ale fakt , myślałam że to zwroty ale nie ... . Kolejka - spada tylko kilka nr dziennie

jawa 53 pisze:Witam, dzwonić należy do naszego oddziału NFZ ,telefony u góry pisma o weryfikacji.bozenag pisze:dziękuję za radę, a na jaki numer trzeba dzwonić i jak się odmówi to nie ma żadnych konsekwencji?
proszę mi powiedzieć jak chciała bym pojechać około 15 września to kiedy mam dzwonić ?
pozdrawiam
Zwroty są przyznawane z realizacją do 14 dni, na Twój termin możesz dzwonić od końca sierpnia.
Pozdrawiam i życzę powodzenia.![]()
Odmowa nie powoduje konsekwencji, proponuje spróbować, Panie w naszym NFZ są miłe.